Vedeli ste, že dĺžka prstov vám niečo povie o vašej povahe a charaktere? Vyskúšajte si to!

V nasledujúcom článku si o tom niečo povieme. Možno ste si už všimli že, prsty má každý človek vždy rozdielnej dĺžky.  Ak si porovnáme dĺžku ukazováka s prstenníkom a uvidíme niektoré zhody s našou charakteristikou. Na nasledujúcom obrázku uvidíme tri tipy dĺžok prstov, budú označené A,B, a C. Pozrite sa na svoje prsty a vyskúšajte si to.

Pod obrázkom uvidíte vysvetlenia k príkladom.

Tento pokus si robte na ľavej ruke, áno obidve ruky majú rozdielne dĺžky. Keď si ruky spojíte spolu a dotknete sa obidvoma dlaňami, zistíte že zrkadlovo sú si rovnaké. 

via

A) Hovorí sa, že ľudia čo majú prstenník dlhší ako ukazovák sú vzhľadovo veľmi pekní. Vyžaruje z nich šarm a sú neodolateľní. Okrem tejto výhody sú viac agresívnejší a rozhodnejší a radi zariskujú. Ich obvyklé profesie sú: vojaci, inžinieri, hráči šachu a sú úspešnejší v riešení krížoviek. Vedci prišli aj na zaujímavosť,že ľudia s dlhším prstenníkom zarobia viac peňazí , ako ľudia s kratším.

B) Ľudia ktorí majú kratší prstenník ako ukazovák majú dobré sebavedomie. Sú egocentrickí a arogantní. Majú radi samotu a nie su veľmi nadšení ak ich vo voľnom čase vyrušia. Sú to ľudia ktorí sú tie typy, ktoré idú ako prvé do vzťahu, ale akceptujú to a sú radi keď majú pozornosť od partnera.

C) Osobnosti s rovnakou dĺžkou ukazováka s prsteníkom sú mierni. Nie sú radi ak sa nachádzajú v konflikte. Snažia sa vychádzať dobre so všetkými a sú dobre organizovaní. Vyznačujú sa tým,že sú starostliví a majú tendenciu byť vo vzťahu verní k svojím partnerom.

Aby to bolo viac zaujímavejšie, podeľte sa o tento článok na vašej nástenke na facebooku a sledujte odpovede vašich priateľov 🙂

 

Chod hore