Syn poslal svojej milujúcej mame na Deň matiek správu, ktorá ju dojala od šťastia

Tieto 4 minúty videa sú veľmi dojemné a dostanú asi každého. Rodina je to najdôležitejšie čo v živote máme. Otec a mama sa o nás neustále starajú ale práve s mamou máme asi lepší vzťah, pretože je s nami od narodenia neustále v kontakte a utierajú nám aj zadok. Oteckovia sa vtedy pozerajú na túto činnosť asi z diaľky. Pre každú mamu je výnimočné vidieť, ako jej deti dospievajú a darí sa im v živote. Vtedy nastane chvíľa, kedy sa musia odsťahovať. Každej mame je za svojimi ratolesťami smutno, ale taký je život.

Nasledujúce video je pripravené špeciálne ku Dňu Matiek poteší a dojme asi každého. Syn pošle svojej máme video správu, ktorá ju naozaj dojme. Prečítajte si jej celé znenie, keďže je po anglicky a potom si pozrite video.

„Ahoj mami, želám ti šťastný Deň Matiek. Chcem, nech vieš, ako veľmi ťa milujem a vážim si úplne všetko, čo si pre mňa v živote urobila. Popravde to nie vždy to bolo medzi nami jednoduché. Niekedy to bolo so mnou veľmi ťažké. Pamätám si, keď sme sa mi dvaja videli spolu naposledy. Budú to už skoro dva roky. Bol som práve na ceste na letisko a odlietal do Japonska. Našiel som si na teba 2 hodiny. Sadli sme si spolu na kávu a zhovárali sa o tom, ako pôjdeme ďalej v našich životoch. Veľmi mi chýbaš a je to pre mňa veľmi ťažké.

Moje dospievanie bolo len o nás dvoch. Mala si na svojich pleciach celú zodpovednosť, aby si zo mňa vychovala muža, na ktorého budeš právom pyšná. Dala si mi veľmi veľa a ani neviem ako ti to mám vrátiť. Školu, vzdelanie a moju podporu v mojom sne stať sa profesionálnym športovcom. Keď si otehotnela a čakala si ma, mala si na výber. Dala si mi úplne všetko čo si mala. Viem, že to bolo ťažké a ďakujem ti. 

Disciplína, láska, podpora a pochopenie, ktoré si mi dala a ak len polovicu z toho odovzdám svojim deťom, tak budem rád. Bola si mojím sprievodcom a ja som si od teba vzal, všetko, čo si mi dala a využil to. Práve vďaka tebe tu stojím, aký som. Otec, manžel, vojak. Ty si mi ukázala, ako na to. Mám úctu, uznanie, a to vďaka tebe.

Dúfam, že ak sa na mňa teraz pozeráš, tak uvidíš dobrého človeka, ktorý bol tvojim malým chlapcom. Som veľmi hrdý, že si moja mama a že ja som tvoj syn. Ľúbim ťa z celého srdca.“

https://www.youtube.com/watch?v=j2zhVs1cUgU

Chod hore