Ako si urobiť sexy džínsové šortky s krajkou? My vám to ukážeme

Máte doma obyčajné džínsové šortky alebo džínsy, ktoré už nenosíte? Nechajte sa inšpirovať a skúste ich vylepšiť krajkou alebo háčkovanou dečkou. Nohavice sa dajú upraviť jednoducho – odstrihnutím nohavíc na požadovanú dĺžku, a potom už stačí nájsť vhodný kúsok čipky a prišiť ho, alebo dokonca prilepiť.

Čipku môžeme prilepiť lepidlom na textil

Na lepenie je však nutné zaobstarať si špeciálne lepidlo na textil, iné by nemuselo prežiť pranie. Výsledok bude ohromujúci. Čipku môžeme umiestniť na okraje nohavíc, spredu, (tam sa hodí vzor, ​​ktorý sa dá dobre vystrihnúť do trojuholníkového tvaru), na vrecká, alebo z nej môžeme vytvoriť falošné vrecká.

Všetko, čo na šortky s čipkou potrebujeme, nájdeme v second handu

A ak staré džínsy a čipku doma nemáme, nie je nič jednoduchšie, než zájsť do second handu. Tam kúpime všetko, čo potrebujeme, za pár korún. Použiť sa dajú lemi obrusov a háčkovaných dečiek, čipkovaná blúzka, ktorú by sme si inak nekúpili, a mnoho ďalších podobných vecí. Nechajte sa inšpirovať nasledujúcimi fotografiami a vytvorte si efektné šortky s čipkou podľa vlastného štýlu. Medzi fotografiami nájdete aj návod, ako postupovať pri lepení čipky po obvode nohavíc.

Chod hore