Sociálny experiment, zo zadanej, nezadanou za pár minút!

Samozrejme týmto článkom nechceme povedať, že všetky dievčatá a ženy sú takéto, ale ukázať čo robí s niektorými sláva a peniaze. Tento experiment ukazuje ako málo stačí aby zadané dievča v okamihu zabudlo na svojho priateľa, keď ju na rande pozve niekto slávny, alebo niekto kto aspoň vyzerá, že je slávny.

Túto slečnu najprv osloví obyčajný chalan, so žiadosťou o telefónne čislo. Slečna ho však odmietne so slovami, že má priateľa, a jemu by sa to nepáčilo. To je samozrjeme logické a teda chlapec odchádza. O pár minút neskôr však príde luxusné auto, okolo ktorého skadnuje množstvo fanúšikov, a ochraňuje ho zopár veľkých chlapcov. Cieľom tohto bolo dokázať, že slečna, ktorá pred pár minútami bola ešte  zadaná, neodmietne pozornosť a pozvanie na rande od naoko známej osobnosti.

Môžete len hádať ako to dopadlo, dievča samo od seba pobozkalo našu volavku, a súhlasila s pozvaním do hotela, a na otázku či má priateľa už bola odpoveď diametrálne odlišná ako predtým. Nuž veď pozrite sa sami na tento vydarený prank.

Chod hore