SÚŤAŽ o špeciálny darček ku Dňu otcov. Fľaša Tullamore D.E.W. s menom na etikete!

Máte už vymyslený darček na Deň otcov? A čo tak fľaša whiskey Tullamore D.E.W. s jeho menom? Prečo nie?! Takúto možnosť ponúka obľúbená írska značka z portfólia distribučnej spoločnosti Rémy Cointreau. Ešte niekoľko dní budete mať šancu využiť super aplikáciu na www.darujflasu.sk, ktorá umožňuje personalizovať „tekutý darček“ a urobiť ho tak ešte atraktívnejším.

Jedným z prvých Slovákov, ktorý aplikáciu využil je známy herec Martin Mňahončák. Takýto originálny darček pripravil pre svojho otca pri príležitosti nadchádzajúceho Dňa otcov (21. júna). „Ako milovníka whisky ma potešilo, že táto možnosť existuje. Verím, že fľaša s vlastným menom bude pre otca milým prekvapením,“ prezrádza umelec.

Tullamore 2.

Aplikácia ponúka možnosť umiestniť meno akéhokoľvek priaznivca priamo na etiketu fľaše legendárnej írskej whiskey.

Som presvedčený o tom, že každý personalizovaný darček, či už ide o fľašu alkoholu, alebo niečo iné, má vždy pre obdarovaného omnoho väčší efekt. Aj takouto formou môžu naši zákazníci pripraviť zaujímavý osobný darček šitý na mieru priateľovi alebo členovi rodiny,“ hovorí brand manažér značky Tullamore D.E.W. Tomáš Merlík.

Zosobniť darovanú fľašu je potešením pre každého, kto hľadá originálny darček. Záujemca urobí len pár klikov v aplikácii, vpíše meno a za niekoľko dní vám do schránky príde presne taká etiketa akú ste si priali. Tú si potom stačí iba nalepiť na zakúpenú fľašu Tullamore D.E.W. Tak neváhajte, bezplatne využite túto možnosť a obdarujte svojho otca darčekom, ktorý nesie jeho meno!

Súťažte s nami na FACEBOOKU – kliknutím na plagát nižšie

TD banner kopie_update

Súťažte o fľašu írskej whiskey Tullamore D.E.W.! Traja z vás, ktorí do komentárov napíšu najkrajšie osobné vyznanie k značke Tullamore D.E.W. získajú fľašu tohto znamenitého nápoja. Súťaž trvá do 15.6.2015.

Chod hore