Čo o vás prezradí tvar a veľkosť vašich nechtov?

V priebehu storočí existovali rôzne spôsoby, ktorými sa ľudia snažia definovať niečiu osobnosť. Tieto teórie a presvedčenia sa zvyčajne vzťahujú k určitým  častiam tela. V minulosti sa napríklad meral tvar a veľkosť lebky, prípadne veľkosťou medzery medzi očami ľudia určovali či ste , alebo nieste umelecky založený.

Moderné trendy sú zamerané na veľkosť a tvar vašich nechtov, ktoré môžu určovať charakter človeka. Pôvodne to začalo v Ázii, avšak trend sa rýchlo šíri po Európe. Podľa obrázka nižšie môžete nájsť práve ten váš. Je táto charakteristika presná, alebo sa mýli? dajte nám vedieť v komentároch.

1. Vertikálne dlhé nechty – Mierny charakter, ľudia presní, nápadití a kreatívni. Títo ľudia nemajú problém vychádzať s každým.

2. Široké nechty – Úprimní, ľahko a rýchlo vzplanú, teoretickí. Títo ľudia hovoria zväčša pravdu, a radi dávajú rady ostatným

3,4 . Guľaté alebo vajcovité nechty – toto sú ľudia uvoľnení, jedineční, pozitívní a rozumní. Žijú svojím vlastným rytmom a nenechajú malé problémy a nezhody zničiť ich životy čo znamená, že majú veľa dlhodobých priateľov.

5. Štvorcový tvar nechtov – Títo ľudia sú silní, inteligentní a statoční. Veľmi často sú vážni a ľudia v nich vida vodcov, ale majú tiež citlivú mäkšiu stránku, ktorá je vyhradená len pre blízkych priateľov.

6-7. Nechty v tvare trojuholníka – šikovní, perfekcionisti, inovatívni, originálni. Títo ľudia myslia rýchlejšie, v niektorých prípadoch geniálne, ostatní ľudia sú nimi zväčša fascinovaní.

8. Nechty  mandľového tvaru – Ľudia lojálni, úprimní a priateľskí. Títo ľudia sú veľmi milí. Ľudia sa cítia dobre v ich spoločnosti a imponuje im spôsob a ľahkosť s akou riešia problémy.

9. Nechty  v tvare meča – Ľudia s takýmto tvarom nechtov sú inšpiratívne, produktívne, vizionárske a sústredené bytosti. Sú zameraní na dlhodobé ciele a často vidia celý obráz, pozitívne ovplyvňujú ľudí a inšpirujú ich rásť.

via

Chod hore