Kollárovci to znova roztočili! Ich nová pieseň Vám zaručene vylepší náladu!

Tokajské vínko, dobrá hudba a pekné dievčatá. Aj takto vyzerá novinka od kapely Kollárovci. Aktuálne Kollárovci žnú jeden úspech za druhým. Pred nedávnom títo šikovní hudobníci obsadili miesta v TOP 10 najhranejších piesní na Slovensku a už sú tu opäť s novým singlom. Títo temperamentní hudobníci hrajú ľudové a autorské piesne s prvkami folku, popu, rocku a vplyvov world music.

 

 

Kapela Kollárovci sa môže pýšiť novým veľmi úspešným projektom. Po vydaní ich posledného CD albumu ovládli nielen facebook, ale aj youtube.com. Vidno, že títo chlapci sú ozaj jedineční a neopakovateľní  na Slovensku. Štatistiky svedčia iba o jednom, a to, že títo temperamentní chlapci produkujú kvalitnú hudbu, ktorá sa dostáva veľkou rýchlosťou k ľuďom. A to v pozitívnom slova zmysle. V poslednom období sa chlapcom podarilo vydať niekoľko úžasných a úspešných videoklipov. Po vydarených skladbách Mariša a Sokoly prišla na rad ďalšia ich autorská pieseň Daj mi lásku, daj.

Je to veľmi rytmická, pozitívna pieseň, o láske, ženách, mladosti a všetko k tomu patriace. Táto skladba sa dočkala aj svojho očarujúceho videoklipu. Krásne, mladé ženy, vinice, oberači a vzduch naplnený láskou. To všetko sa snažili chlapci zobraziť v klipe, ktorý srší pozitívnou energiou. Poteší nielen to ženské oko, ale tentokrát mysleli aj na mužov.

Chod hore