Obyčajný status tejto ženy sa stal hitom na Facebooku. Čo sa za ním ukrýva?

Nasledujúci status, ktorý vám ukážeme dole, už zdieľalo približne 60 000 ľudí a ich počet sa neustále zvyšuje. Stojí za ním spisovateľka Emimy Bingham. Tá si našla na internete fotku ultrazvuku, aby ešte viac upútala pozornosť so svojim statusom. Nabádala v ňom ľudí, aby sa bezdetných párov alebo párov, ktoré majú deti nepýtali dookola tú istú otázku, kedy budú mať dieťa alebo kedy mať  ďalšie dieťa. Emily sa snažila upozorniť, aby neboli ľudia príliš zvedaví a aby sa starali do svojich vecí. Pre niekoho bude jej výzva možno prisilná káva a niekto jej dá zase za pravdu. Celý status v slovenčine nájdete pod fotkou. 

zdroj:dailymail.co.uk

 

„Ahoj všetci. Takže teraz, keď som si získala vašu pozornosť touto fotkou dieťaťa z ultrazvuku, ktorú som si vygooglila, chcem vám niečo oznámiť, a to, že akékoľvek reprodukčné plány na plodenie iných ľudí vás nemusia absolútne zaujímať. Nič vám do toho nie je! „Píše Emily a pokračuje:“ Ešte než sa spýtate mladého manželského páru, kedy si konečne založí rodinu … než sa spýtate rodičov s bábätkom, kedy budú mať pre potomka sestričku alebo bračeka … než sa spýtate slobodného tridsiatnika alebo tridsiatničky , kedy bude mať dieťa … neviete, či vaša zdanlivo nevinná otázka nevyvolá smútok, bolesť, stres alebo frustráciu, „dodáva Emily.

„Samozrejme pre niekoho to nemusí nič znamenať, ale môžem vám povedať, či už z vlastnej skúsenosti, alebo skúsenosti priateľov a známych, že sa to deje. Či už chcete byť starými rodičmi, alebo máte len dobre mienené rady pre členov rodiny, alebo ste zvedavý sused, nič vám do toho nie je! Len sa opýtajte niekoho, či je z podobných otázok nadšený. Ak ide o vášho blízkeho človeka, ani sa pýtať nemusíte, povie vám to sám. Ak nie a ste príliš zvedavý seďte, čakajte a nechajte ho to robiť z vlastnej voľby, na ktorú je pripravený, „dodala na záver Emily.

Chod hore