Odkaz od malého dievčatka: Ľudia, buďte na seba milší!

Deti sú často oveľa viac otvorenejšie a vnímavejšie ako si vieme predstaviť. Jedno malé dievčatko to práve dokázalo svojej mamičke. Nielenže chápe problémy dospelých, dokonca pozná aj ich riešenie!

Keď sa Cherish Sherry vracala z badmintonu, vypočula si, ako jej dcérka Tiana na ňu kričí aby spomalila pri zaparkovaní do garáže. Výsledkom bola padnutá polička s topánkami, ktoré boli po celej zemi. Jej manžel Alfred okamžite prišiel a nasledovala menšia výmena názorov o tom, že polička bola lacná a že šlo o zbytočne vyhodené peniaze. Tatiana ich pozorne sledovala a uvedomila si, že nie sú na seba vôbec milí. Aj keď išlo o subjektívnu udalosť zo života jednej rodiny, Tatiana nemohla urobiť všeobecnejší a trefnejší záver.

Vo videu vysvetľuje svojej mamičke vysvetľuje, že si želá, aby ona a otecko boli priatelia, „Nechcem byť zlá, iba si želám aby boli všetci priateľmi  a ak ja viem byť milá, myslím si, že to dokážu všetci. Snažím sa o to z hĺbky srdca. . . Chcem to od teba mamka, od ocka, od každého — nech sa všetci smejú, nie ako ja, nech nie sú nahnevaní.“

Hoci jej slovám nebude ľahké porozumieť (a niektoré dokonca nedávajú ani zmysel), jej správa je jasná: chce od všetkých, nielen jej milovaných, ale aj od zvyšku sveta aby sa stále usmievali a boli tak dobrí, ako je to len možné.

Veru, chytré dieťa!

https://www.youtube.com/watch?v=vm0UNn7tJ5o

Chod hore