Rodičia sa báli, že Pitbull nepríjme ich novonarodené dieťa ale stalo sa niečo krásne

Nie nadarmo sa hovorí, že pes je najlepším priateľom človeka. Po prečítaní článku bude každému jasné, že nejde len o vetu bez významu. Nasledujúci príbeh budete možno považovať za vymyslení, no tí ktorí majú psíkov nám potvrdia že je pravdivý.

zdroj: shareably.net/

Greg Heynen sa spoznal so svojou budúcou manželkou a obaja boli veľkými milovníkmi psíkov a obaja už jedného psíka mali. Po čase sa ale spoločne nasťahovali do jedného bytu. Gregova manželka mala psíka menom Zack, no ten sa nemal veľmi rád s Gregom. Jednoducho si nesadli, no nikdy psík naňho nezaútočil. Jeho manželka po čase otehotnela a obaja sa obávali, ako sa budú k novému prírastku správať. Pokiaľ by boli agresívni museli by ísť preč.

Keď sa im ale narodila dcérka, nečakali čo sa bude diať. Psíkovia malé dievčatko privítali s otvorenými labkami. Psík menom Zack sa od nej ani nepohol a vždy jej bol nablízku. Dokonca ju odprevádzal aj keď išla spať a neraz zaspával pred jej dverami, aby na ňu dával pozor. Druhý psík jej ale toľko pozornosti nevenoval. Po smrti Jacka, sa stalo ale niečo veľmi krásne a zvláštne . Gregov psík menom Sam, ktorý o ňu neprejavoval veľký záujem sa ňu začal zrazu starať a robil všetko to, čo jeho predchodca. Ďalší dôkaz, že psíkovia majú niekedy viac empatie ako ľudia.

Chod hore