Spomienka na horúce „funkčné“ leto s SWG funkčnými žuvačkami

SWG funkčné žuvačky: Nové riešenie pre Tvoju zmenu Ambasádormi tejto jedinečnej novinky na slovenskom trhu sa stali Tomi Kid Kovács (slovenský profesionálny boxer ,Majster sveta WBF, Majster Európy WBO. Držiteľ ďalších 6 medzinárodných titulov) a Dominika Kovácsová (Fitness personal trainer, Bikini fitness competitor, Fitness model ).

V rámci letnej sezóny sa SWG team spoločne aj so svojími ambasadormi  predstavil na  promo podujatiach po celom Slovensku , a SWGéčka si  počas týchto podujatí získali stovky verných „funkčných“ priaznivcov, ktorí si mali možnosť naživo vyskúšať  boxerský ring.

boc-swg-croatia

Pozvanie do boxerského ringu a SWG promo stanu, okrem iných, prijali,  v čele s jeho prezidentom JOZEFOM OKLAMČÁKOM aj spevák PAVOL DRAPÁK, herec ŠTEFAN KOŽKA, herečka ZUZANA SKOPÁLOVÁ, a výkonný riaditeľ „levov“ niekoľkonásobný majster Slovenska v poolbiliarde VLADIMÍR NÉMETH, vodnopólistka Ivana Mihalkovičová a speváčka Janette Drapáková.

Ďalej sme v skvelej SWG športovej show pod taktovkou Tomiho Kida privítali športový team SNOWGIRL  s Klaudiou Medlovou a Zuzkou Stromkovou, športový team s parkour tematikou B.O.C. crew z Prešova, a špičkových mladých športovcov z KO BOX clubu v Galante. Aj keď išlo o exhibičné zápasy a ľahké súťaže ako box naslepo, niekedy to vyzeralo, akoby sa bojovalo až do poslednej kvapky krvi J

 

www.stronggum.sk

  DSC04387 DSC04500 DSC04551 DSC04726 DSC04804 DSC04950 DSC04953 DSC04984

 

Chod hore