6 dôvod, prečo muži milujú ženy s pár kilami navyše

Milé dámy, ak si  myslíte, že  keď budete mať 20 kíl aj s posteľou, tak budete pre mužov tie najatraktívnejšie ženy? Ste vedľa! Muži milujú ženy krv a mlieko a nie sú vôbec zvedaví na vyčnievajúcu chrbticu ani na vaše viditeľné rebrá bez pŕs.

Chlapi nemajú náladu na večné skúmanie etikiet kvôli kalóriám ani na vaše zeleninové šmakulády, ktoré im každý večer servírujete. Chlap chce byť chlapom, teda samcom a od prírody ho to k vychrtlým slečnám jednoducho neťahá!

Chcete byť pre mužov sex symbolom?

V tom prípade sa poriadne najedzte a prečítajte si 6 dôvodov, ako zožnete úspech!

1. Muži sa neradi dotýkajú kostí, ktoré sú potiahnuté kožou. Vaše lopatky, vystupujúce z vašeho chrbta ako lodné plachty, ich teda veľmi neokúzlia.

2. Spíte s vankúšom, alebo si pod hlavu dávate drevenú dosku? Muži si u televízie tiež radšej ustelú na vašom guľatom boku, než aby si urobili hrču o vašu panvu.

3. Ženy pri sebe rady jedia a to je dobré znamenie. Chlap si chce čas od času pochutnať na poriadnom kuse mäsa, a nie dookola jesť králičiu stravu!

4. Poriadne prsia, alebo pristávacia dráha pre dopravné lietadlá? Ak nemáte zbytočných 2000 eur na umelé prsia a nechcete byť absolútne plochá, musíte pribrať. Muži majú radšej prsia než vypracované brucho.

5.  Ženy pri sebe sú tolerantnejšie k mužskému bruchu. Ďalší dôvod, prečo sú u pánov obľúbenejšie.

6. Vestonická venuša je známa soška, ​​ktorá je považovaná za symbol plodnosti. Veľké boky a veľké prsia, o chudých ženách ani zmienka. Bucľaté ženy boli obľúbené už pred 25 tisíc rokmi.

Chod hore