Drastický prípad vyháňania diablom posadnutej študentky, ktorý nie je dodnes vyriešený!

Ak sa bojíte hororov a aj prechod cez tmavú chodbu vám robí problém, pretože sa bojíte asi by ste mali prestať čítať.  Mladá študentka Anneliese Michel z Bavorska sa v 70. rokoch stala obeťou vyháňania diabla. Udalosti sú dodnes nevyriešené a všetkým toto video z tohto procesu naháňa strach.

Anneliese bola jednou zo štyroch dcér nábožensky založených rodičov, ktorá viedla do svojich pätnástich rokov úplne normálny život. Potom ale dostala prvý záchvat a rodičia si mysleli, že len trpí epilepsiou. Potom sa jej stav neustále zhoršoval a pripisovali to nadprirodzeným silám. Počas záchvatov zo seba strhávala šaty a začala sa aj sama poškodzovať.

V roku 1975 dal Würzburgskej biskup súhlas na obrad vyháňania diablom. Išlo o rituál spísaný v roku 1614. Všetko malo byť tajné aby sa o tom nedozvedela verejnosť. Rituál trval rok a dievča počas tejto doby hovorilo niekoľkými jazykmi, ktoré sa namalo šancu nikde naučiť. Bola agresívna a vydávala zvuky, ktoré boli totožné so zvieracími. Dookola ľuďom tvrdila, že musí zomrieť, aby vykúpila hriešnikov. Zomrela v roku 1976 bez zubov a s podliatinami po celom tele.

Chod hore