3 tvary prstov ktoré o Vás prezradia aký ste človek. Čo vyšlo vám?

Vedeli ste , že tvar vašich prstov ukáže to, aký typ osobnosti ste? Pozrite sa na obrázok nižšie a zistite si pravdu.

Typ A

Ste celkom introvertný človek a neradi ukazujete svoje pocity. Ste melancholický , občas sa tvárite , že ste silný a v pohode a nezávislý ako v skutočnosti ste. V svojej podstate, ste veľmi citlivý. Pred prvým stretnutím s ľuďmi zahráte radšej divadlo a neznášate klamstvá, pokrytectvo a neúctu. Občas ste arogantný ale cez to všetko máte veľké srdce s ktorým viete druhým pomôcť. Ste veľmi výstredný. Aj keď sa nie s každou úlohou viete stotožniť , veci dokončíte. Možno ste trošku chladný na ľudí ktorý nie sú vaši blízky ale ste citlivý na tých ktorý sú.
Aj keď Vám ľudia občas nepovedia niečo smiešne dokážete sa na nich úprimne usmiať.

The-Shape-of-Your-Fingertips-Reveals-What-Kind-Of-Person-You-Are

Typ B

Ste sami sebou a nechcete byť závislý na druhých ľuďoch. Ste veľmi lojálny keď ide o lásku, dávate plnú pozornosť ľudom ktorých milujete.
Aj keď niekedy nechcete vyzerať príliš citlivo aj keď niekedy veci nie sú OK, tak sa snažíte ostať pokojný a kľudný. Chcete byť silnou osobnosťou ktorá hovorí tvrdo aj keď ste dobrosrdečný a ľahko sa zraníte. Váš ideálny partner by vás mal poznať čo potrebujete a milovať vás.

Typ C

Ste veľmi impulzívna osoba a ľahko sa rozrušíte ale potom sa však viete ľahko zmeniť a zabudnúť na vaše ťažké pocity. Nemáte radi výzvy a neradi sa cítite dobre s neznámymi vecami. Dokážete rešpektovať postoje iných ľudí. Svoje pocity si v zásade necháte pre seba, máte mäkké i srdce a môžete byť tak ľahko zraniteľnými. Takže akonáhle sa vám niekto ospravedlní tak mu okamžite odpustíte pretože neradi s niekým príliš dlho bojujete.

Trafili ste sa do svojej podoby?

prečítaj si aj: 9 dôvod, pre ktoré majú muži radi ženy nad 40 rokov

Chod hore