Máte radi vyprážaný syr? Potom musíte vyskúšať nový spôsob jeho prípravy

V slovenských a českých reštauráciach je toto základne a ešte stále obľúbené jedlo ktoré ešte dokáže búrať modernú gastronómiu. Prinášame Vám novú receptúru. Vyskúšajte si niečo nové. Čo by nato povedal Zdenek Polhreich?
Vyberte si teda skontrolovať obsah chladničky a možeme zacačať!

Na prípravu tohto jedla budete potrebovať:

  • Chlieb
  • Maslo
  • Viac druhov syra podľa vlastného výberu
  • Lyžička horčice
  • Trošku pálivej papriky, čierneho pepra a samozrejme soľ.

Syr nastrúhame a okoreníme a následne ho dáme zapiecť až kým sa neroztopí. Následne si chlieb nakrájame, natrieme maslom a spravíme si z neho hrianky. Na hrianku si natrieme opečený syr. Ak to máme, chlebík so syrom si zabalíme do alobalu a na chvíľu ešte zapečieme.
Tento recept pre Vás pripravil americký šéfkuchár Alton Brown.

Nech sa páči vo videu detailne uvídite celý postup.
Prajeme Vám dobrú chuť.

Chod hore