Už 13. novembra špičková párty v Košickej Tabačke

Už 13.11. Moody premiérovo prináša skupinu DJov s názvom TrueSounds do Košíc: Peter Makto aka Dandy, Gregory S a Davko po festivaloch ako Sziget Festival, Balaton Sound či B my Lake tentokrát vystúpia v novej sále Tabačky Kulturfabrik.

Párty séria Moody vznikla pre milovníkov nekomerčnej elektronickej hudby v južnom a východnom regióne Slovenska ešte v roku 2013. Odvtedy po sebe zanechali množstvo kvalitných akcií v rôznych mestách. Po viac než úspešnom začiatku v Tornali prišiel čas, aby postúpila na ďalšiu úroveň: od leta sa stala neoddeliteľnou súčasťou piatkových klubových eventov v Košickej Tabačke s názvom Tabačka Nights. Moody reprezentuje hudobné štýly prevažne tech-house a techno, každý mesiac povinne s headlinerom zo zahraničia. Už počas leta privítali hostí z Rakúska či Veľkej Británie a v septembri úspešne naštartovali klubovú sezónu s headlinerom z Budapešti. V októbri vystúpil reprezentant burn Residency z Chorvátska Tom Bug a v novembri sa dočkáme premiérového vystúpenia DJskej skupiny TrueSounds v Košiciach.

TrueSounds funguje už od roku 2004 vďaka nej Peter Makto aka Dandy, Gregory S a Davko sú významnou súčasťou elektronickej hudobnej scény v Maďarsku. Víkend čo víkend vystupujú v kluboch po celej krajine, cez leto majú už dlhé roky povinné vystúpenia na festivaloch Balaton Sound, B my Lake či Sziget. 13.Novembra po prvýkrát výstúpia v Košiciach a vďaka Moody sa tu dostavia v plnom počte, čo znamená že vás čaká kvalitná a originálna zmes elektronickej hudby. Domácu scénu reprezentuje zakladateľ samotnej série Moody Denes Toth, okrem neho sa môžte tešiť aj na originálne vizuály v podaní Mowonica.

Viac info a súťaž o lístky na Facebooku: https://goo.gl/YHk2sl

Chod hore