Najkrajší list od manžela: Svoju manželku miluje takú, aká je. Dôvod prečo, vás zahreje na srdci

 Milujúci manžel sa rozhodol napísať email fotografke, ktorá vytvorila jeho manželke sexy fotky a následne sa sťažoval, že z nej vymazala aj všetky jej nedokonalosti. Victoria Halton z Victoria Caroline Photography v San Antonio, Texas, zverejnila email, v ktorom sa hovorí, „ ak z fotky odstránite strie, vymažete stopy, ktoré na mojej manželke zanechali naše deti.“ Do dnešného dňa mal tento email viac ako 4,000 likeov a cez 1,000 zdieľaní s komentármi ako „Plakal som, keď som to čítal. Rovnako by som to prežíval aj pri svojej manželke.“

Victoria v príspevku vysvetlila, že žena bola vo veku okolo 4o rokov a mala veľkosť 42 (UK  14).“Myslela som, že vyzerá ako bohyňa, avšak ako väšina žien, mala požiadavku…poprosila ma, aby som vymazala celú jej celulitídu, strie, nepekné krivky a vrásky. Fotkami chcela prekvapiť manžela na Vianoce. Mala v úmysle okoreniť ich vzťah a preto chcela vyzerať úplne dokonale.

zdroj:http://www.dailymail.co.uk/

Toto je celé znenie listu

Dobrý deň Victoria, píšem Vám, pretože som nedávno dostal album s fotkami mojej manželky, ktorý ste spolu nafotili. Nechcem aby ste si mysleli, že som z Vašej práce sklamaný….dali ste mi dôvod popremýšľať a s výsledkom sa chcem s Vami podeliť. S mojou manželkou sme spolu od 18-tich rokov a máme dve krásne deti.  Za tie roky sme prežili dobré aj zlé časy a myslím si, teda viem, že týmto darčekom chcela moja manželka náš vzťah okoreniť. Hovorievala, že ju nemôžem považovať za atraktívnu a povedala, že by mi nekládla za vinu, ak by som si našiel mladšiu. Keď som ten album otvoril, zabolelo ma srdce.

Hoci sú tieto fotografie krásne  a nepochybne ste talentovaná fotografka, nie je na nich moja manželka. Odstránili ste všetky jej nedostatky a som presvedčený o tom, že presne to si aj priala, zmizlo tak aj všetko, čo sme si spolu prežili. Ak zmizli strie, zmizli z nej podpisy našich detí. Ak jej zmiznú vrásky, neostanú stopy po smiechu a starostiach, ktoré za tie dve desaťročia boli.  Ak zmizne aj celulitída, vymažete aj jej lásku k pečeniu a dobrotám, ktoré sme za tie roky jedli. Nehovorím Vám to všetko preto, aby ste sa cítili zle, chápem že je to Vaša práca. Vlastne Vám chcem poďakovať.  Uvedomil som si, ako málo jej hovorím, že ju veľmi milujem a zbožňujem takú aká je. Počuje to tak zriedka, že si myslela, že práve tieto fotky sú to, ako chcem aby vyzerala. Musím sa polepšiť a po zvyšok života budem jej nedokonalosti ospevovať. Vďaka za pripomenutie.
S pozdravom)

Email mal tisíce like-ov a komentárov od manželov z rôznych kútov sveta, ktorí chápu manželov sentiment.

Chod hore