Vedci tvrdia, že vaša chôdza môže odhaliť, koľko ste mali orgazmov

Podľa nedávnej štúdie môže ženská chôdza odhaliť, koľko žena zažila orgazmov. Energetická a uvoľnená chôdza odkazuje na to, že žena bola mnohokrát sexuálne uspokojená, tuhý a neuvoľnení krok zase oznamuje sexuálnu zdržanlivosť.

Štúdia vykonaná v Belgicku sa zamerala na skupinu žien, ktoré vyplnili dotazník týkajúci sa ich sexuálnej stránky života. Účastníci potom boli z diaľky pozorovaní, zatiaľ čo sa prechádzali na verejnosti a výskumníci, ktorí analyzovali chôdzu, nemali žiadne tušenie o množstve sexu alebo orgazmov v živote týchto žien.

Zistilo sa, že ženy, ktoré mali plynulú a energickú chôdzu, zažili viac orgazmov. A určite nie je žiadnym prekvapením ani to, že ženy, ktoré dosiahli v živote sexuálneho vyvrcholenia častejšie, mali chôdzu sebavedomejšiu a vykračovali živšie.

Ale energická chôdza môže svedčiť aj o niečom inom ako o tom, koľko orgazmov ste v poslednej dobe asi zažila. Niektoré ženy chodia dlhším a sebavedomejšom krokom pri nosení podpätkov alebo napríklad povýšenie, nejaký veľký úspech alebo iná situácia, ktorá zvýši sebavedomie, tiež vedú k tomu, že je chôdza uvoľnená. Takže tento výskum nie je rozhodne 100%.

Ale môžete si to skúsiť. Zájdite do obchodu, pozorujte ženy a tipnite si, koľko orgazmov asi tá či ona zažila. A alebo to skúste u svojej priateľky alebo kamarátky, tam predsa máte aj šancu si to overiť.

Chod hore