Ako vyčistiť zaschnuté kvapky na dverách sprchového kúta a skle? Je to úplne jednoduché

Ako si vyrobiť vlastný a domáci odstraňovač škvŕn na zaschnuté kvapky na skle? Budete potrebovať naozaj len tak málo. Potrebujete iba 2 ingrediencie aby ste ho vyrobili, tak načo ešte čakáme? Niektorí ľudia majú problém odstrániť prebytočné škvrny kvôli tvrdej vode. Aj keď máte zmäkčovač vody, nikdy to nebude dokonalé. Možno ste už použili všetky dostupné chemické produkty ale nepodarilo sa vám to. Čo ak by sme vám povedali, že budete potrebovať Coca-Colu a Vodku?

Ingrediencie:
Coca Cola
Vodka

Áno, Coca cola a Vodka. Neurobíte si z toho miešaný drink ale užitočný a efektívny odstraňovač škvŕn! Možno ste už čítali, ako pozitívne čistí Coca-Cola a Vodka, tak prečo to neskúsiť naraz? Nalejte si teda pomer 1:1 a vložte to do nejakého prázdneho rozprašovača.

Ako ho použiť?

Pomocou tejto zmesi odstránite škvrny z najhoršej tvrdej vody! Nechajte to pôsobiť na postihnuté miesta. Neutierajte to niekoľko minút. Potom si všimnete, že tvrdá voda sa začne rozbíjať. Musíte počkať, až sa zmes usuší. Možno škvrna nepôjde dole po prvom pokuse, tak sa budete musieť viac snažiť. Nechajte to naniesť niekoľkokrát na povrchu po dobe 1 hodiny. Takže, prečo míňať peniaze na drahé čistiace prostriedky, ktoré nemajú efekt? Proste si zmixujte Colu a Vodku a môžete ísť!

via:healthlylife

Chod hore