Zakopal plastovú krabicu do zeme a susedia nechápali prečo. Keď to dokončil, chceli to aj oni

Ak máte záujem si rýchlo a lacno skrášliť svoju záhradu, máme pre Vás úžasný tip! Toto záhradné jazierko Vás nebude stovky eur, naopak sa jeho cena bude pohybovať okolo 30-tich eur Všetko čo budete potrebovať je: ľubovoľná plastová krabica, malé čerpadlo – napr. Čerpadlo do fontány, pár betónových dlaždíc – záleží na veľkosti Vášho jazierka, kamene – záleží na Vás aké množstvo a akú veľkosť, vodná rastlina – napr. Vodná tráva.

Potom stačí nasledovať týchto pár jednoduchých krokov!

1. Vyberte si vhodné miesto pre Vaše nové jazierko. Je dôležité dbať na to, aby bolo jazierko blízko zdroja elektriky a vody. Ak chcete udržiavať vodu vo svojom jazierku stále čistú, inštalácia čerpadla je nutná. Ak je problém zabezpečiť prísun elektrického prúdu, odporúčame zvážiť možnosť solárne poháňaného čerpadla.

2. Potom čo usadíte krabicu do zeme a nainštalujete čerpadlo, je dôležité umiestniť kamene tak, aby pridržiavali ústie čerpadla na mieste.

3. Potom zakryte okraje dlaždicami. Dlaždice spoločne s kameňmi môžu slúžiť ako maskovanie vecí, ktoré nechcete, aby boli vidieť, napr. Kabeláž alebo čerpadlo.

4. Ďalšie úpravy sú už čisto objektívne, a zaleží len na Vás, ako si jazierko ďalej skrášlite!

5. Zaistite vodnú rastlinu kameňmi, aby držala na mieste a ďalej tiež zamaskujte nepríliš dobre vyzerajúci kvetináčik, v ktorom sa nachádza.

6. Posledný krok bude zaplniť jazierko vodou a pekne si ho udržiavať! Výsledok by mal vyzerať zhruba tak, ako môžete vidieť na poslednom obrázku.

Chod hore