Žena nechala kefu do záchodu v tejto polohe. Ide o geniálny trik, ktorý využijete aj vy

Úspešné čistiace techniky ako si očistiť našpinavejšie veci vo vašej domácnosti. Aj keď sa vám zdá, že je vaša kúpelňa čistá, niekedy sa v nej aj tak nachádzajú baktérie a ostatné nechutnosti, ktoré sa v tichosti množia. Najlepšie sa im darí v miestach, ktoré pravidelne nečistíme. Ukážeme vám, ako ich poriadne vyčistiť.

Zubná kefka
Stačí vám zubná kefka – obsahuje dosť parazitov, baktérií. Ak ju chceme mať skutočne vyčistenú, tak ju namočíte v pohári s octom na polhodinu. Ocot si v krátkom čase s baktériami poradí. Zubnú kefku meníme každé 2-3 mesiace alebo hneď potom čo prestaneme byť chorý. Zapamätajte si staré kefky, môžu poslúžiť nielen vaším zubom ale neskôr aj vašej domácnosti pre čistenie.

Untitled design (17)

Untitled design (17)

bathroom-cleaning

Záchodový zvon
Záchodový zvon, čo s ním ? Aby bol úplne čistý a bez škodlivých baktérií, mohli by sme na neho používať túto čistiaciu metódu! Nasprejujte ho svojím obľúbeným dezinfekčným prostriedkom, nechajte pôsobiť 10 minút a umyjeme ho teplou vodou. Nezabudnite si k nemu pri záchode odložiť nejakú tašku, aby prípadne kvapky nečistôt neboli na vašej dlážke ale na tej taške, ktorú potom jednoducho zahodíte.
Tak a máme to tu. 5 najznečistenejších vecí vo vašej domácnosti a účinnú metódu ako ich poriadne očistiť.

zdroj: youtube video

Chod hore