9 malých klamstiev, ktoré poviem svojmu budúcemu dieťaťu

Každá žena chce vychovať šťastné dieťa. Dieťa by malo byť samostatné a pripravené na skutočný život tam vonku. Je to z časti pravda ale ja chcem aby moje dieťa bolo dieťaťom v jeho prvých rokoch života. Tu je niekoľko malých klamstiev, ktoré poviem svojmu dieťaťu bez toho aby som sa cítila vinná. Je to klamstvo, ktoré vytvorí rozprávku v každom detskom živote na niekoľko rokov. Ak chcete svojmu budúcemu dieťaťu pripraviť zaujímavé a prekrásne detstvo tu je niekoľko malých nevinných klamstiev, s ktorými sa s vami podelím :

Little Lies I'll Tell My Future Child

1. Mágia je skutočná
Existuje dieťa, ktoré nemá rado mágiu? Všetky tie čarodejnice, čarodejníci a ich zázračné zaklínadlá, dokážu potešiť každé dieťa. Všetci chcú uveriť, že naše životy niesu nudné, ako možno v skutočnosti niekedy sú. Aj keď všetci vieme, že mágia je len ilúzia, nezničte deťom ich sny. Veď príde čas keď to pochopia samé ale teraz môžete jemne zaklamať.

2. Santa Claus existuje
Vianoce sú najkrajšia časť detstva. Až dokým dieťa nepríde nato, že Santa Claus neexistuje. Vianoce sa potom stanú obyčajným sviatkom. Atmosféra, kamaráti a rodina robí to, príjemné pozadie ale pre dieťa je čakať na nejakého bradatého mužíčka, ktorý mu donesie jeho darček naozaj super zážitkom. Nechajte svoje dieťa v tom, že existuje aspoň a chvíľu aby si túto časť života zapamätalo.

3. Jedenie zeleniny ťa urobí silnejším
Deti milujú komixy a superhrdinov a to najmä chlapci. Iba niektoré deti milujú zeleninu. My všetci vieme, že jesť zeleninu je veľmi potrebné pre deti, ale ako ich prinútiť? Odpoveď je zaklamať im. Povedzte svojím deťom, že zelenina ich urobí silnejším. Poviem vám príklad, uvidíš v tme alebo budeš neskutočne silný, keď zješ tieto paradajky a mrkvu.

4. Muži majú radi prirodzenú krásu
Chcete aby vaše deti v rannom veku používali všetky tieto kozmetické produkty? Možno im poviete, že chlapci nemajú radi také ženy, ktoré ich používajú. Majú radi prirodzenú krásu a chcú byť s tým pravým dievčaťom, ktoré niesu posadnutné používať make-up trendy. Keď teda budem mať dievčatko, poviem mu, že sa zamilujú do prirodzenej krásy ale nie do make-upu.

5. Si to najkrajšie dievča na svete
Je veľmi podstatné povedať svojmu synovi, že je múdry a pekný, ale najpodstatnejšie je to povedať svojej dcérke. Chcete ju urobiť šťastnou a potrebuje vedieť, že je najkrajšie dieťa na svete. To nie je klamstvo. Ostatní sa nemusia o jej krásu zaujímať ale ona si to môže myslieť. Je zdravé a pre dieťa radosť počuť to od vlastnej mamy. Je toto najkrajšie, čo môže byť.

6. Buď sám sebou a nikto ťa nebude súdiť
Ľudia sa často navzájom súdia. Keď sa bude dieťa správať podľa seba, aj tak ho dokážu odsúdiť. Ak nebude samé sebou, aj tak ho ľudia odcuzia. Takže, najlepšie je byť sám sebou. Byť mimoriadny nie je na škodu, konečne svet uvidí niečo nové a zaujimavé, môže zažiť skvelé dobrodružstvo.

7. Staneš sa tým, kým chceš byť
Aj keď veľa ľudí nedokáže nájsť svoje vysnívané zamestnanie, vaše dieťa to nemusí hneď vedieť. Povzbudzujte svoje záujmy a povedzte im, že dokážu čokoľvek. Nezáleží na tom, či vaše dievčatko rado fotí alebo spieva, vy ich môžete inšpirovať a povedať im, že keď vyrastú môžu si zvoliť akúkoľvek profesiu, ak v tom chcú uspieť. Keď deti dostanú silnú motiváciu od rodičov, sú pripravený na ďalšie veci vo svojom živote a môžu prekvapivo vynaložiť veľké úsilie, aby dosiahli svoje ciele.

8. Je tu len jedna osoba, ktorú môžu milovať
Je to síca pravda ale nehovorí sa o tom, že vaše dieťa urobí veľa chýb, kým nájde tu pravú lásku. Je to síce lož ale musíte to povedať svojmu dieťaťu v opačnom prípade môže mať nezdravé vzťahy s mnohými rôznymi ľudmi a to nechcete.

9. Peniaze niesu všetko
Peniaze niesú všetko ale dnes hýbu svetom. Avšak v detstve to neznamená, že sa o peniaze má starať. Osobne, nechceme mať v budúcnosti deti, ktoré budú peniazmi posadnuté. Rodičia by mali venovať svoju pozornosť na niektoré morálne hodnoty, ako je láskavosť, vďačnosť a pozitívne myslenie. Nechajte svoje dieťa pochopťi, že toto je najdôležitejšie v živote.

http://family.amerikanki.com/little-lies-tell-future-child/

Chod hore