Diagnostikovali mu rakovinu v treťom štádiu. To čo urobil jeho pes vám vženie slzy do očí

Nasledujúci príbeh sa zdá byť ako z filmu, ale nie je. Možno ale o ňom niekto natočí celovečerný film. Mladý muž Ben dostal v detstve svojho psíka, ktorému dal meno Denalin. Okamžite sa stali nerozlučnou dvojicou až do smrti. Po rozchode so svojou priateľkou sa Ben so psíkom odsťahovali do púšte a spoločne putovali po USA.

Potom sa Ben ale dozvedel veľmi smutnú správu.  Diagnostikovali mu tretie štádium rakoviny. Musel tak tráviť veľké množstvo času v nemocnici. Psík ako keby vycítil, že je s ním veľmi zle a nechcel ho vôbec opustiť a stál bok po boku počas jeho doby v nemocnici.  Psík odmietol opustiť jeho miestnosť a bolo úplne jedno, či Ben spal, sedel a alebo bol na operačnom sále. Bol s ním do tej doby, kým sa úplne nezotavil.

Týmto to ale zďaleka nekončilo. Jedna rakovina bola asi malé utrpenie pre túto nerozlučnú dvojicu a za pár dní zasiahla táto zákerná choroba Denaliho. Ben s ním trávil všetok čas, utešoval ho a podporoval ho rovnako, ako to robil Denali. V tomto krátkom filme mu vzdáva všetku poctu a ďakuje mu za 14 rokov nádherného vzťahu. Pozrite sa sami, je to naozaj silný príbeh …

zdroj:.jenzeny.cz

Chod hore