Muž zavesil paletu na strom. Dôvod? Tento super nápad využije v lete každý

Ak ste mali šťastie žiť niekde v blízkosti vody viete, že nie je nič lepšie ako si užiť prekrásnu prírodnú scenériu. Vďaka teplému počasiu sa blíži čas, keď mnoho ľudí sa pozrie na internet a hľadá inšpiráciu, ako si usporiadať vonkajšie sedadlá.

Tento muž je veľkým fanúšikom na vytváranie rôznych zábavných doplnkov do jeho záhrady. Jeho domov má perfektnú polohu a výhľad na krásne jazerá Champlain. Greg chcel pekný relaxačný priestor pre vychutnanie atmosféry. Inšpirovaný niekoľkými fotografiami narazil na Pinterest a vytvoril si vlastné hojdacie palety. Po investovaní času, trpezlivosti do svojho projektu, vytvoril perfektnú letnú hojdačku.

Pre tento projekt potreboval obyčajnú trojposchodovú paletu. Ak sa o toto pekné dielo pokúšate aj vy, musíte si vybrať solídnu kvalitu a dobrú statickú paletu. Pokrútené a popraskané drevo nebude dobre fungovať a poskytovať stabilitu.

Prvým krokom je vybudovať opierku na chrbát. Táto časť je trochu zložitejšia pretože ju musíte správne umiestniť a správne rekonštruovať.

Ďalej ju musíte upevniť skrutkami. Nakoniec budete potrebovať lano cez ktoré ho cez tieto diery zavesíte na strom.

Potom si už vyberiete farbu akú chcete.

Potom sa rozhodnete do akej výšky chcete mať vašu hojdačku.

 

Táto hojdačka je perfketná pre lenivé letné dni. Dajte nám vedieť, čo si myslíte o tomto projekte do komentárov. A nezabudnite sa o to podeliť s každým, kto stále hľadá nové nápady.

zdroj:littlethings.com

Chod hore