Vedeli ste, že anjeli nám týmto spôsobom dávajú o sebe vedieť? Pozrite sa čo to znamená

Väčšina z vás sa pozerá do horoskopov a snaží sa nájsť nejaké vysvetlenie, čo sa bude diať s našou budúcnosťou. Niektorí sa chceme niečo o sebe dozvedieť, pomocou čísiel. Ľudia navštevujú vykladačov osudu alebo numerológov. Možno niektorí z vás si prečítajú tento článok, kde si trochu niečo povieme o anjelských číslach. Anjelské čísla sú čísla ako – 333 alebo 1212 – sú to bežné čísla, ktoré každý deň môžeme niekde vidieť, na hodinkách alebo na bilboardoch.

Sú čísla iba náhoda alebo majú hlbší význam? V jednej z kníh o „ozdravovani s anjelmi“ veria na anjelov strážnych a dokazujú, že sa anjeli snažia s nami spojiť. Dnes si prečítate niečo o tom, ako s nami prostredníctvom čísiel komunikujú. Nemusíte tomu veriť, ale možno vám to môže pomôcť v niečom, čo sa vám neskôr naozaj vyplatí.

What Is An Angel Number?

Anjelské čísla, sú špecifické čísla, ktoré vám pošle sám anjel strážny. Niekedy vám ho pošepkajú alebo ich niekde dajú, aby vám niečo naznačili.

Číslo 111 je indikátor toho, aby sme mali ostať pozitívny a sústredili sa na naše obavy, strach.

Číslo 222 je signál, že potrebujete trochu viery a dôvery vo vašom živote.
222 znamená vieru, dôveru a pochopenie.

Číslo 222 alebo 333 môže znamenať rovnováhu alebo spojenie medzi vaším mozgom, telom a dušou. Expertka Laura Warnkle napísala pre jeden žurnál, že je to spirituálne znamenie. Tri znamenajú jedno. Láska, ochrana vás obklopuje, aby bolo všetko ucelené. Takéto čísla by mali vyvážiť tri dôležité aspekty vo vašom živote, na ktore by ste sa mali zamerať.

444 je spojenie s vami a so zemou a svetom okolo vás. Je to znamenie ohňa,vody,zeme a vzduchu. Vibrácie a prírodné elementy by mali váš život posilňiť v pozitívnom slova zmysle.

Čísla 555 je znamenie, ktoré by malo urobiť vo vašom živote rozhodujúcu zmenu. 555 je znamenie, ktoré sa vo vašom živote stane. Táto zmena, vám prinesie veľa dôležitých schopností a výsledkov.

666 znamená nejaké diabolské číslo a neznámu silu, ale v spojitosti s anjelskými číslami to nemá nič spoločné. Nebojte sa čísla 666, je to len možnosť aby ste v sebe prebudili vyššiu moc.

777 je číslo, ktoré by vás malo spojiť s pozitivitou a spirituálnym prepojením.
Podľa sunsing.org, toto číslo dodáva pozitívnu energiu. Je to vesmír, ktorý vám niečo dodá. Toto je obzvlášť dôležité keď ste v silnej pozícií vo svojom živote.

Čísla 888 sú o plynulosti a prinášajú veci ku koncu. Číslo 888 sa môže spájať s tým, že nejaké to priateľstvo, vzťah, profesia sa chystá ku koncu. Ale s každým koncom prichádza nový začiatok, takže majte oči a uši otvorené.

Číslo 999 je znamenie, ktoré vám hovorí o tom, aby ste všetko dokončili čo ste začali. Doreen Virtue napísala pre AngelTherapy, že ak uvidíte 999, tak to znamená, aby ste popracovali na svojích prioritách. Už žiadne obavy a strach.

1111 jednoducho znamená, že by ste mali počúvať vo vašom živote. Mali by ste počúvať svojích blízkych. Nadýchnite sa, otvorte svoju myseľ a zamerajte sa na odkaz, ktorý vám prichádza. Ak veríte na anjelov alebo nie. Tieto čísla znamenajú, aby ste svoju myseľ upokojili a dávali pozor, čo sa okolo vás deje.

Číslo 1212 znamená, aby ste prekonali svoj strach a nepustili do úzkost do vášho života. Číslo 1212 znamená, aby ste boli pozitívny a použili svoj prirodzený talent a schopnosti.

zdroj:littlethings.com

Chod hore