Do zeme zasadil dlhú plastovú trubicu a okolo nej dal zeminu. To, čo z toho vznikne vám budú všetci závidieť

Dan Ashbach a jeho „chlapci“ sa rozhodli, že obdarujú ženy vo svojej rodine. Preto si stanovili cieľ, že pre ne vytvoria šesť vež pre ich dámy, tak krásne a jednoduché na údržbu, ako to len bude možné. Potom, ako navrhli samo zavlažovaciu kvetinovú vežu ktorá bude prekypovať farbami, pustili sa do práce.

13403260_875776519234441_3785837294409885888_o-600x598

 

Obložte oplotenie fóliou a vyplňte to so zeminou. Ukotvite fóliu pomocou sk pásky. Teraz môžete začať umiestňovať kvety v náhodnom rozložení okolo celej veže. Pre uľahčenie si vopred urobte nožom rez v tváre X aby sa vám kvety lepšie vkladali do veže.

Keď budete vytvárať otvory, uistite sa aby ste v trubici taktiež vytvorili malé dierky, aby sa voda mala ako dostať k rastlinám, keď to budú potrebovať.

Sem tam do trubice nalejte vodu a už len pozerajte, ako vám bude veža kvitnúť.

Vertikálne záhradkárstvo nie len krásne ale aj praktické. Dokonca aj v malom priestore si môžete vytvoriť krásne rozkvitnuté prostredie.  Dokonca, si takto môžete vypestovať aj zeleninu alebo bylinky.

Pre vertikálne záhradkárstvo môžete použiť čokoľvek. Zaveste si staré topánky, plastové fľaše ako to už býva, fantázii sa medze nekladú, takže je to na vás a stačí ak to naplníte zeminou, niečo zasadíte a stačí sa o to už len klasicky starať.  Takýto spôsob nie len že vám šetria priestor, no dokonca vám to chráni vašu radosť a pýchu pred zvieratami.

zdroj:http://gardening.diyeverywhere.com/

Chod hore