Doktor klamal o tehotenstve mamičky. O 15 mesiacov neskôr, neuveríte čo drží vo svojich rukách

Courtney bola radosťou bez seba, keď zistila, že je už po tretíkrát tehotná. Avšak keď Emersyn “Emmy” Faith bol diagnostikovaný Downov syndróm už v maternici, Courtney vyhľadala špecialistu, aby jej poradil a pomohol. Namiesto toho sa jej dostalo úplne niečo iné.

1465716692_85877

Drahý doktor,

priateľka mi nedávno povedala, že keď špecialista uvidel jej dieťatko pomocou ultrazvuku s nadšením povedal:“ Je úžasné.“ Potom, čo sa narodil s Downovým syndromóm odvetil: „Ako som povedal, je úžasné!“

1465716692_85877

1465716692_85877

 

Ona nielenže zlepšila kvalitu našich životov, ale chytila za srdcia aj mnohých iných. Dala nám zmysel a chuť do života, ktorú je ťažko opísať. Rozosmieva nás a dáva nám tie najsladšie pusinky. Otvorila nám oči a odhalila skutočnú krásu a čistú lásku.

Modlím sa, aby žiadna mamička nemusela prejsť tým čo ja. Modlím sa, aby ste aj vy konečne v každom ultrazvuku videli skutočnú krásu a lásku.

A modlím sa, aby keď uvidíte v maternici ďalšie bábätko s Downovým syndrómom, otočili ste sa na mamičku a povedali jej pravdu: „Vaše dieťa je absolútne úžasné.“

zdroj: littlethings.com

Chod hore