Na Slovensku máme novú hudobnú značku !!

Donedávna fungovali ako samostatné jednotky. Teraz však svoje sily spojili a vytvorili pred pár dňami novú značku s novým logom. Hovoríme o slovenských producentoch z Martina, ktorí vystupovali pod pseudonymami Dj Drozďo a Demex. Teraz už po novom „Drozďo & Demex“ produkujú, hrávajú a prezentujú svojú produkciu a vystúpenia.

Ich novinka a zároveň prvý singel pod novou značkou „Drozďo & Demex – iT’s YoU“ sa dostal do pozornosti 15 českých rádií, ktoré ich momentálne zaradili do playlistov. Na Slovensku má sinlgel premiéru v rádiu Europa 2 v Pondelok 20. Júna. Videoklip k tejto skladbe bol točený v Martine, v ktorom sa odohráva dej dvoch robotníkov (Drozďa a Demexa), ako ukradnú šéfovi kabriolet a peniaze v ňom. Na konci klipu však zistia, že všetko bol iba sen. Drozďo & Demex – iT’s YoU:

Aktuálne pripravujú nový videoklip k novému tracku, v ktorom sa predstaví ako speváčka slovenka – Layla, po novom už Kristina Tran.

Ich novú produkciu môžete nájsť na Youtube kanály: Drozďo & Demex.Tv https://www.youtube.com/channel/UC5e0ElZdof7FzBxdi1mX1ig Tak isto aj na fanpage Drozďo & Demex, ktorá vznikla iba niekoľko dní dozadu. https://www.facebook.com/drozdo.demex/ Na Instagrame ich nájdete pod: drozdo_and_demex https://www.instagram.com/drozdo_and_demex/

O natočenie klipu sa postaralo FlowDigital

Chod hore