Syn na vojne poslal otcovi dojímavý videohovor. To ale nie je všetko. Pozrite sa, čím ho ešte prekvapil

Osláviť päťdesiatku, to už nie sú obyčajné narodeniny. Niektorí ľudia si už po dvadsiatke uvedomujú, že narodeniny už nemajú tú iskru, čo predtým. Dvadsať-päť je niečo ako mylník, lebo vysiela stále, že 26-27-28 rokov a tak ďalej – niečo ako do štvrť životnej kríze. Musíme si uvedomovať, že oslavovať narodeniny, bez ohľadu toho, že starneme. Oslavovať 50 to je mimoriadny úspech.
Prežili ste pol storočia. Prekonali ste veľa osobných súbojov – urobili ste malé alebo veľké rozhodnutia. Dúfajme, že ak sa aj vy dožijete 50 rokov, budete obklopení všetkými svojimi priateľmi a rodinou, ktorí boli s vami po celú tu dobu a podporovali vás. Jeden muž, oslavuje svoju päťdesiatku bez jedného veľmi dôležitého človeka v jeho živote.

Jeho syn je vojak ale momentálne slúži a nemohol s ním oslavovať. Statočný syn mu nahral video, kde sa mu ospravedlňuje a želá mu všetko najlepšie. Otcova tvár je šťastná ale zároveň smutná, že svojho syna neuvidí naživo. Nastane však prekvapenie! Po skončení videa sa ozve „Otoč sa a objíma svojho syna.“ Dvere sa otvoria a otec sa otočí, syn k nemu prichádza a oslava sa môže začať.

Chod hore