21 tajných kuchynských trikov, ktoré sú úplne ZADARMO a využijete ich každý deň

Ne priam neuveriteľné koľko trikov ľudia v kuchyni vymysleli počas všetkých tých rokov. Ak sa naučíte niekoľko trikov, nielen že budete variť ako šéf kuchár ale taktiež dokážete zabrániť tom, aby sa vám potraviny rýchlo pokazili.

Tu sa môžete inšpirovať niekoľkými trikmi, ktoré sú v kuchyni naozaj užitočné

Počas jednej minúty „šejkujte“ traste surovým vajíčkom a až tak ho dajte variť. Po uvarení budete mať skutočné zlaté vajce.

S naozaj ostrým, horúcim nožom rozkrájajte zmrzlinu, vložte ju medzi cookies alebo iné sušienky podľa vlastného výberu a mate dokonalý zmrzlinový sendvič.

Odkrojte si tú časť syra ktorú chcete použiť a obal z nej potom môžete použiť ako kryt na zvyšok ktorý vám ostal

Nevyhadzujte bylinky, ktoré vám začali žltnúť. Namiesto toho ich umiestnite do nádobky na ľad a zalejte s olivovým olejom

Ak nemáte valček na cesto jednoducho použite vínovú fľašu

Ak chcete aby zvyšok pizze chutil tak ako keď je čerstvá, namiesto mikrovlnky použite panvicu

Bochník chleba narežte a do rezov umiestnite syr a nejaké tie bylinky. Potom dajte do rúry alebo mikrovlnky aby sa syr roztopil

Rýchlo nakrájané cherry paradajky? Umiestite ich medzi dva taniere a ostrým nožom ich jednoducho prerežte

Ak mate už takmer prázdnu nádobku od nutely, nalejte do nej teplé mlieko. Vznikne vám výborná horúca čokoláda

Zmiešajte kyslú smotanu, bielko z vajíčka na tvrdo a lyžicu horčice. Budete mať skvelú náhradu za majonézu

Zeler a brokolicu by ste stále mali zabaliť do alobalu, vydržia vám dlhšie

Zemiaky vám nezačnú klíčiť/ nezačnú im rásť výhonky ak ich uskladnite pri jablkách (jablká v sebe obsahujú látku, ktorá im v tom zabráni)

Použite alobal na zmenšenie plochy na pečenie

Jednoducho si vytvorte polevu, ktorou aj vaše deti dokážu zdobiť cukrovinky – pridajte do šľahačky lyžicu cukru a štipku soli. Poriadne to vymiešajte.

Krásny a rýchli spôsob ako si vytvoriť čokoládový košík na ovocie

Avokádo pokvapkajte jablčným octom a uskladníte ho s cibuľou aby vám nezčernalo

Čerstvé bobule vám nezačnú plesnivieť, ak ich pokvapkáte slabým roztokom z octu

Zamrazte víno v nádobke na ľad. Neskôr to budete môcť použiť na akýkoľvek kulinársky experiment s ktorým prídete.

Ananás by ste vždy mali uskladniť dole hlavou. To je spôsob akým sa jednák jednoduchšie očistí a taktiež bude sladší.

Prepichnite škrupinku vajíčka špendlíkom skôr ako ho začnete variť. Potom sa vám buď jednoduchšie odstraňovať škrupinka

Na odstránenie tvrdej časti kapusty ňou silno udrite o pracovnú dosku.