Dnes je najsilnejší úplnok za 1000 rokov. Démoni sa prebúdzajú v uliciach, našich blízkych i priamo vás. 3 rady ako prežiť noc

Nech na silu splnu veríte, alebo nie, dnes si dávajte naozaj veľký pozor. Síce sa vám to nemusí zdať, ale Mesiac naozaj pôsobí na naše emócie, city a rozhodnutia. Na dnes vychádza ten najsilnejší spln za 1000 rokov, to v konštelácii s Lunou v Levovi.

Tento spln je tak silný, že pôsobí už niekoľko dní. Cítite sa unavení, otrávení, alebo naopak vyhľadávate hádky a konflikty? To všetko môže mať na svedomí červený Mesiac. Veľa ľudí sa dnes večer ocitne na rázcestí. Niektorí urobia závažné rozhodnutie, ktorého môžu ľutovať. Iní sa zo dňa na deň vykašlú na prácu a odsťahujú sa napríklad na druhý koniec sveta. Opustia rodinu, alebo horšie … Rozhodnú sa sami ukončiť svoj život. Na čo je teda dôležité si dnes dať pozor?

1. Ak máte problémy s partnerom alebo v rodine, nesnažte sa ich vyriešiť dnes! Mohlo by dôjsť na hádky, škaredé slová, rozchody, ktorých budete ľutovať.

2.  Ak sa sami necítite v pohode a bezpeční, zostaňte pekne v posteli, dajte si na upokojenie pohárik vínka alebo čaj. Démoni sa prebúdzajú hlavne v nás a vy sa nesmiete nechať ovládnuť. Nevyvolávajte konflikty, môžu skončiť krvavo. Ani nepodpisujte dôležité listiny. Čo keby ste sa „upísali diablovi“?

3. Práve dnešný deň je najlepší na duchovný prerod. Máte už dlhšiu dobu pocit, že nerobíte niečo správne? Niečo vás ťaží, necítite sa „v pohode“? Dnešok nie je iba o Splne a zlej nálade. Spln vás môže nakopnúť k rozhodnutiu, ktoré odkladáte. Je v znamení smrti starého a zrodenie nového. Môžete vstať ako fénix z popola. Lev je ohnivé znamenie a dnes vám bude vládnuť srdce. Čakajte nečakané, ovládne vás intuícia. Dnes zistíte, po čom prahne vaša duša.

zdroj:extra.cz

Chod hore