Vtip Dňa: Chlapa bolí lakeť a chce ísť za doktorom

Kamarát mu povie: “Neblbni, Američania už na to majú počítač, práve ho testujú u nás v lekárni. Je to lacnejšie ako doktor a je potrebné len doniesť vzorku moču. Chlap si povie, že nemá čo stratiť, donesie do lekárne vzorku moču, hodí ju do počítača. Ozve sa bzukot, hrkot a cinknutie, vyjde kúsok papiera, na ktorom stojí: „Máte tenisový lakeť. Namáčajte si ho v horúcej vode. Kĺb nenamáhajte. Zlepší sa to do dvoch týždňov.“

Chlapík je spokojný, ale hneď si hovorí, či by sa ten počítač nedal oklamať. Rozhodne sa, že to skúsi. Doma naleje do skúmavky vodu z vodovodu, pridá sliny od psa, moč od dcéry a od manželky a po chvíli onanovania aj vzorku ejakulátu. Všetko zmieša, donesie do lekárne, vzorku hodí do počítača, odkiaľ sa ozve bzukot, hrkot a cinknutie, vyjde kúsok papiera a na ňom je napísané:

„Voda vo vašej domácnosti je príliš tvrdá, pridávajte do nej sódu. Váš pes má blchy, umyte ho so šampónom proti blchám. Vaša dcéra užíva kokaín, dajte ju na terapiu. Vaša manželka je tehotná. Sú to dvojičky, obe dievčatá. Nie sú Vaše. Zabezpečte si právnika. A ak neprestanete onanovať, tak sa Vám ten tenisový lakeť nikdy nezahojí!

Chod hore