Tento obrovský vlk sa snaží tváriť drsne. Pozrite sa ale, čo sa stane keď dôjde na očný kontakt

 Tak blízko obrovskému vlkovi sa len tak niekto nedostane ani vo sne. To, čo vidíte je naozaj reálne. Vlk, ktorý sa v divokej prírode chová inštinktívne a určite by ste ho nechceli na prechádzke stretnúť, je teraz taký malý veľký domáci maznáčik.

Stretnúť Keko, dospelú vlčicu, ktorá miluje ľudí a obzvlášť ošetrovateľku Danielle je naozajstný zázrak.
Bydliskom je pre ňu vlčie centrum v štáte Colorado. Keko tu strávila väčšinu svojho života v krásnej zasneženej krajine, kde nebola núdza o ľudský kontakt a každodenné hýčkanie od chovateľov. Keď Keko a Danielle vyjdú na prechádzku, nikdy sa to nezaobíde bez lízania tváre ošetrovateľky a spätnému škrabaniu. Sú úplne zohraná dvojica. Sledujte tiež, ako sa k radovánkam pripojí aj druhá vlčica Sakura, ktorá nemôže len tak prizerať a dopĺňa Keko.
Sami sa pozrite, ako sú títo tvorovia láskyplní a žijú v harmónii spolu s ľuďmi v tomto záchrannom centre. Z tohto videa vám spadne sánka naozaj hlboko.

Aké sú vaše dojmy, keď sa pozeráte na toto video? Radi by sme to od vás počuli, tak nám ich napíšte do komentárov nižšie. A ak sa vám tento článok páčil, nezabudnite stlačiť tlačidlo „To sa mi páči“ a ZDIEĽAJTE to so svojimi priateľmi a príbuznými na Facebooku!

Chod hore