Vtip Dňa: Obed Grátis

Príde chlap do reštaurácie a objedná si. Čašník podíde k nemu a hovorí: ” Ak uhádnete podľa vône vidličky, čo s ňou bolo jedené, máte dnešný obed grátis. Chlap zoberie vidličku, ovonia: “Hmm … pečené kura … zemiaky … a uhorkový šalát ” Čašník neveriaco pokrúti hlavou a donesie chlapíkovi obed zadarmo.

Na druhy deň príde chlap opäť. Čašník príde k jeho stolu a hovorí: “Ak uhádnete dnes, čo sa jedlo vidličkou, mate celý týždeň u nás stravu zadarmo!” Chlapík vezme odborne vidličku medzi dva prsty, nadýchne sa a hovorí: “Hmmm…steak…dobre prepečený…hranoly….a nakoniec zmrzlina.”

Čašník už poriadne vytočený prisahá, že na tretí deň to už neuhádne. Tretí deň vchádza chlapík usmiaty a sebavedomý do reštaurácie a sadá si k svojmu stolu.

Čašník vezme vidličku , vopchá ju kuchárke medzi nohy, poriadne ju pritláča a natešene kráča k stolu. Chlapík uchopí vidličku, labužnícky si ju priloží k nosu, potiahne ….” To nie je možné! ” udivene krutí hlavou chlapík a ovonia znova…. ” Tak to som vážne nevedel, že u Vás robí Magda!

Chod hore