Znamie o vás prezradí ako sa správate, keď ste naozaj nahnevaná/ý.

 

Ste nahnevaná/ý? Vaše znamenie o vás prezradí ako sa správate a čo by mali urobiť vaši blízki aby vás upokojili.

Baran

Baran môže byť impulzívny a výbušný, takže ak sa nazlostí, stane sa tak naozaj rýchlo. Ovplyvní to aj jeho náladu a to dokonca na dlhší čas. Baran môže byť náchylný na výbuchy hnevu a preto je vhodné mu dať priestor na ukľudnenie. Ocení to.

Býk

 Býk je známy svojou tvrdohlavosťou. Ak je rozrušený, môže sa zdať, že slová druhých sú ako hádzanie hrachu o stenu. Býci sú nekompromisní a v zlej nálade sa nemusia správať dobre ani k druhým. Ich hnev môže trvať niekoľko hodín ale aj dní a je často nepredvídateľný.

Blíženci

 Blíženci váhajú v každej situácii a ak je to práve počas toho, čo majú zlosť, možu byť ich odpovede vágne a vyhýbavé. Podľa nálady majú ľudia narodení v tomto znamení tiché dni, ale aj také, kedy sa na iných vykričia. Ľudia v ich okolí by mali byť pripravení na obe verzie.

Rak

Ak má Rak zlý deň, vlnu hnevu pocítia aj iní. Nezáleží na tom, či je zranený alebo iba naštvaný. Nepodceňujte jeho pesimistický charakter. Rak možno nebude chcieť nič napravovať. Podľa neho to nemá zmysel.

Lev

Lev môže byť počas hnevu veľmi egocentrický a arogantný. Vo svojom konaní nevidí nič zlé.  Lev dokáže byť veľmi zlostný. Jeho hnev môže zlepšiť bozk a riešenie situácie.

Panna

Panna si veľmi neverí, čo spôsobuje skutočnosť, že je veľmi kritická a trápi ju každá malá hádka. Máte dočinenia s osobou, ktorá udržuje svoje emócie na uzde alebo ich až veľmi prežíva.

Váhy

Váhy nemajú radi hádky, takže sa ich bránia ako čert kríža. Môžu dlho skrývať urazenie namiesto riešenia situácie, čo môlže byť veľmi iritujúce. Váhy sú nerozhodné vo svojich pocitoch, teda v jednej sekunde chcú hovoriť o všetkom a v druhej už nie.

Škorpión

Škorpión potláča svoj hnev a neskôr  sa mu to vypomsťuje. Škorpión je vášnivý v láske aj vo vojne, očakávajte teda extrémne intenzívné výbuchy hnevu. Môže byť vtedy skúpy na slovo, preto ho radšej nechajte osamote aby sa upokoji. Škorpión má sarkastické komentáre a neraz nimi zraní.

Strelec

Strelec chce vystvetlenie, len ak je veľmi nahnevaný. Má tendenciu stratiť zábrany. Jeho slová majú veľkú váhu.  U iných to môže vzbudiť pocit neistoty.

Kozorožec

Kozorožec má v sebe veľa  mierumilovných vlastností, ak sa však ocitne v ťažkej alebo v stresovej situácii, je neľútostný a ochranárský. Ak sa Kozorožec nahnevá, bude robiť 2 veci: hovoriť, že nie je zlý aj keď je a prestane komunikovať.

Vodnár

Vodnár neznáša byť ovplyvnený emóciami, pretože je nerád oslabený. Radšej nehovorí o tom, čo ho nahnevalo. Vodník ma tendenciu udržať hnev hlboko vo vnútri a netrápiť sa. V takej situácii mu je jedno ako sa cítite a radšej myslí na seba.

Ryby

Namiesto hnevu bývajú Ryby rovno depresívne. Často sa nad sebou rozčuľujú, čo značí, že majú tendenciu na prejavovanie smútku. Ryby sú veľmi emocionálne. Cítia sa sklamaní, ak ich niekto nahnevá, pretože iným veľmi veria.

Zdroj: ofeminin.pl

Chod hore