Keď vzal záchranár na ruky 9 ročné dievčatko, už nežila, ale pod jej telom objavil niečo prekvapivého!

24. augusta v Taliansku došlo k zemetraseniu. Jedným z postihnutých miest bolo i Pescara del Tronto. Práve v ňom našli hasiči niečo, čo je zároveň smutné aj plné nádeje. Zoznámte sa s odvážnou 9 ročnou Júliou.

Júlia obetovala život za záchranu svojej 4-ročnej sestry Giorgie. Staršia sestra chránila mladšu vlastným telom, aby ju tak ochránila pred padajúcimi troskami. Giulia zomrela skôr, než ju záchranári a hasiči stihli nájsť.
Jeden z hasičov potom do jej rakvy vložil tento list:

Pomohla si sestre vyslobodiť sa z trosiek. Je mi ľúto, že som prišiel až vtedy, keď už si nedýchala, ale myslím, že sme urobili všetko pre to, aby sme sa k Tebe dostali. Keď sa vrátim späť domov, budem vedieť, že si jedným z anjelov, ktorý sa na mňa pozerá z neba posiateho hviezdami. Nepoznáš ma, ale ver tomu, že Ťa milujem,

Andrea. “

114724805241

Pohreb dievčatka bol jednou z najsmutnejších udalostí, ktorá sa po zemetrasení odohrala. Súcitíme so záchranárom a vlastne ani nevieme popísať slovami odvahu a obetavosť 9 ročnej Júlie. Vďaka nej je jej mladšia sestra nažive (video zo záchrannej akcie mladšej sestry si môžete pozrieť tu).

214724807102

https://www.youtube.com/watch?v=FW0L2K1IK0U

Chod hore