Nevesta si s ťažkým srdcom obliekla svadobné šaty. Vedela, že čoskoro sa bude lúčiť navždy

Každá žena túži o svadbe na nejakom to romantickom mieste, kde bude oslňovať krásou v kruhu svojich hostí. Ale niekedy tieto plány prekazí osud. Tak ako Candice Hammondová z Georgiany (USA) starostlivo sa pripravovala na svoj veľký deň a ani netušila, že si svadobné šaty oblečie v nemocnici a hoci sa stane mladou manželkou, horko zaplače.

Niekoľko týždňov pred túžobne očakávanou svadbou, jej otca, ktorý už dlho trpel vážnou chorobou, hospitalizovali na jednotke intenzívnej starostlivosti. Prognózy lekárov boli nepotešujúce.

To bola rana pre celú rodinu. Steve Hammond vedel o svojej chorobe, ale veril, že sa dožije svadby svojej dcéry. Veľmi túžil viesť svoju dcéru k oltáru.

Vtedy sa Candice a jej budúci muž rozhodli zmeniť termín sobáša, ktorý plánovali na 1. októbra. Aby splnila otcovu túžbu, rozhodla sa mať obrad v nemocnici. Ceremónia sa konala pri posteli jej otca, aby ju Steve mohol držať za ruku, tak ako túžil.

Facebook/julieschandolph

„To bolo tak dojímavé, všetci sa snažili nám pomôcť splniť tento sen.“ Spomína si matka Candice. Steve videl svoju dcéru, ktorá spojila svoj život s milovaným mužom. Keď zaznela tradičná otázka „Kto vydáva túto ženu?“ Steve zľahka zdvihol ruku.

Obdivuhodný moment, šťastný a zároveň tak tragický.

Facebook/julieschandolph

Pre svadobnú fotografku, ktorá robila tieto snímky, to bolo po prvý krát, čo sa zúčastnila takého netradičného obradu: „Každá žena túži, že ju povedie k oltáru otec, Steve na nič nehľadiac, mohol toto splniť. To bola obdivuhodná svadba – ešte nikdy som nepociťovala toľko lásky!“

Facebook/julieschandolph

Každá žena túži po ideálnej svadbe. Ale ideálnou ju nerobia limuzíny ani drahá reštaurácia, ale účasť ľudí, ktorí ťa ľúbia celým svojim srdcom.

Facebook/julieschandolph

zdroj: hefty.co

Chod hore