3 dôvody, prečo je vodnár najkomplikovanejšie znamenie v oblasti lásky

Mať venušu ako ochrannú planétu robí s človekom dosť zvláštne veci. Takéto osoby sú netradične spurné a vždy sa rozhodnú vyjadriť svoju lásku otvorene.

Ich láska nie je tajomstvom

Vždy je pomerne ľahké rozpoznať, keď sa vodnár zamiluje. Nemajú príliš veľký záujem udržať to v tajnosti. Títo ľudia sú prirodzene atraktívni a tak sa dožadujú už na začiatku vťahu aj fyzickej lásky.

No sexuálna túžba nie je jediným aspektom vodnárovej lásky. Radi hľadajú a skúmajú nové úrovne lásky a vytvárajú si komplexný obraz o nej.

Sú rebeli

Spurná strana vodnára v láske sa objavuje pri voľbe partnera. Majú sklon vyberať si partnerov, ktorí na nich nekladú vysoké nároky a nechávajú im voľných. Je pre nich dôležité cítiť sa uvoľnene a nespútane.

Majú radi veci, ktoré ich posúvajú vpred, pretože si cenia potenciál progresu.

Ak by existovala nejaká duša spochybňujúca definíciu lásky, bolo by to práve venuša vo vodnárovi. Ich jedinečné nápady a ochota experimentovať (aj s láskou na jednu noc ) ich lásku posúvajú vpred a medzi rôznymi úrovňami.

Vždy sa pre lásku obetujú

Títo ľudia sú mučeníci v tom, že by boli ochotní obetovať lásku na zachovanie dobrej reputácie.

Nevýhodou je to, že experimentálne správanie často necháva u partnera dojem neosobnosti a tak ich vidia ako trochu apatických.

Ženy v znamené vodnára chcú byť jedinečné a tak ich vlasy a obliekanie tvoria niečo, čím môžu vyjadriť vlastnú jedinečnosť.  Nekonvenčnosť je to, o čo sa usilujú.

Muži v znamení vodnára majú sklon k divným a výstredným partnerom. Sú ako „čudáci“ v dnešnom svete.

zdroj: higherperspectives.com / Pexels.com 

Chod hore