Doma som našla staršie pečivo a urobila som si z neho perfektné domáce knedličky. Máte ich pripravené za pár minút

Pečeňové knedličky v jarnej polievke sú vynikajúce záležitosťou. Ich príprava môže byť zdĺhavá a pre gazdinky, ktoré nemajú kuchárske umenie úplne v malíčku.

Vyskúšajte si preto s nami spôsob varenia knedlíkov, ktorý je trochu iný, než poznáte. Príprava je veľmi jednoduchá, pretože sa knedličky varia v celku v potravinárskej fólii. Ich chuť je vynikajúca a uprataná kuchyňa Vám tiež urobí radosť. Navyše náplne môžete vždy meniť ľubovôle.

ingrediencie

– 6 žemlí namočených vo vode
– 2 jemne nasekané cibule
– Sadlo
– Nasekanú petržlenovú vňať
– 6 vajec
– Soľ, korenie, korenie podľa chuti

postup

1) Všetko zmiešajte v mise. Naplňte zmesou potravinársku fóliu do tvaru valca a konce zafixujte.
Výsledok vyhľadávania obrázkov

Výsledok vyhľadávania obrázkov

2) Varte rovno v polievke, kým nie sú hotové.

3) Máme hotovo! Dobrú chuť! Na týchto knedličkách si proste musí pochutnať každý!

Zdieľajte tento jednoduchý recept na domáce knedličky aj s vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!

Výsledok vyhľadávania obrázkov

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
Pečeňové knedličky v jarnej polievke sú vynikajúce záležitosťou. Ich príprava môže byť zdĺhavá a pre gazdinky,..." />