Prerobili hit od speváčky Adele bez akýchkoľvek nástrojov a ohromili celý svet. Ich video videlo viac ako 10 miliónov ľudí

Adele je jednou z najúspešnejších svetových speváčok. Zakaždým, keď táto umelkyňa vydá nový song, stane sa z neho hit, ktorý ovláda všetky popredné priečky hitparád. Preto nie je žiadnym prekvapením, že si jej piesne vyberajú hudobníci, ktorí si singel prerábajú do vlastných cover verzií, s ktorými sa snaží presadiť na internete.

Táto mladá partička sa rozhodla, že pieseň niečím oživí. Prišla s úplne originálnym a chytľavým sprievodom hudby. Využili svoje vlastné ruky a pomocou tlieskania si vytvorili potrebnú melódiu! Určite si pamätáte, že ste si s deťmi takto hrávali na ihrisku, keď ste boli malí. Niekedy nie je na škodu oživiť staré veci, môže z toho vzniknúť niečo skvelého.

Videoklip sa natáčal na niekoľko pokusov, pretože nie je ľahké tlieskanie vykonať bez chyby. Hovorí sa však, že trpezlivosť prináša ruže. V tomto prípade sa pevné nervy rozhodne vyplatili. Videoklip má na sociálnych sieťach veľký úspech a naštartoval kariéru niekoľkých nadaným spevákom!

Čo na to hovoríte? Napíšte nám do komentárov a ak sa vám článok páčil, nezabudnite ho zdieľať so svojimi priateľmi na Facebooku a ostatných sociálnych sieťach.

Chod hore