Ste unavení alebo nahnevaní a máte doma orchideu? Záhradkári hovoria, že prináša negatívnu energiu a mali by ste urobiť…

Orchidea je vo svojej podstate parazit. To znamená, že môže rásť po celý život (alebo časť života). V prírode dokážu parazitovať na iných rastlinách bez ohľadu na to, v akej pôde sa nachádzajú. Všetky živiny a stopové prvky dostáva pomocou koreňov z vlhkého vzduchu. Vďaka tejto skutočnosti jej ľudia začali pripisovať schopnosť odoberať životnú energiu.

ходьба для быстрого похудения

V poslednej dobe existujú názory, že by sa nemali pestovať doma, iba v kanceláriách a neobytných priestoroch. Odborníci na Feng Shui majú na to vlastný názor. Nezakazujú ju pestovať doma len vtedy, ak sa nenachádza v spálni.

ходьба для быстрого похудения

Počas spánku sú ľudia úplne bezbranní a zákerná rastlina dokáže túto situáciu využiť – vezme vám vašu vitálnu energiu. Ráno sa môžete cítiť unavený a chorľavý.

ходьба для быстрого похудения

Aj odborníci na Feng Shui trvajú na tom, že orechidey sú výhradne ženské rastliny, ktoré dokážu pokaziť mužskú auru a potlačiť ich libido. Ak sa u vás doma nachádzajú muži, stojí za to premiestniť rastlinu tam, kde trávia najmenej času.

ходьба для быстрого похудения

Nie všetky ženy by túto rastlinu mali pestovať, pretože len pri silných ženách sa jej bude dariť bez problémov.

Ak je žena jemná, zraniteľná s bezstarostnou povahou, orchidea jej môže ublížiť – jej energia sa pomaly začne presúvať do kvetu. Tieto typy žien by sa ich mali zbaviť a darovať ich radšej niekomu zo svojej rodiny či blízkym.

ходьба для быстрого похудения

Aj napriek všetkým argumentom si myslíme, že tak krásna rastlinka akou je orchidea, nedokáže nikomuu ublížiť! Čo si o tom myslíte vy? Podeľte sa o svoje názory v komentároch.

zdroj: takprosto.cc

Chod hore