13 Myšlienok od Audrey Hepburn, ktoré sú tak krásne, že vám zmenia váš život

Táto žena sa určite nemusí predstavovať. Audrey Hepburn – ikona štýlu, skutočná kráska a človek s veľkým č. mali ju radi vďaka jej dobrému srdcu a nekonečnú láskavosť. Niet divu, že je obdivovaná až dodnes.

Tu sú tie najkrajšie zo života

  1. Verím, že najšťastnejšia žena je tou najkrajšou. Verím, že najlepší spôsob, ako spáliť kalórie je smiech. Verím, že zajtra je nový deň a verím aj v zázraky.

                         

  1. Ak chcete mať krásne pery, hovorte len pekné veci. Aby ste mali krásne oči, hľadajte v ľuďoch len to dobré. Ak chcete mať štíhlu figúru, podeľte sa o jedlo s hladnými. Nechajte vaše deti pohrať sa s vašimi vlasmi každý deň – budú krásne.
  2. Som hrdá na to, že som bola súčasťou práce, ktorá prináša potešenie, vytvára krásu, prebúdza svedomie a súcit, a čo je najhlavnejšie, dáva milión možností oddýchnuť si od tohto krutého sveta.

                   

  1. Sexualita – niečo, čo sa skrýva vo vnútri ženy. Sexualita je ukrytá, nie verejná. Nie je o veľkosti. Nepotrebujem spálňu na to, aby som preukázala svoju ženskosť. Môžem byť sexy aj pri oberaní jabĺk počas dažďa.
  2. V detstve sa o mňa ľudia veľmi nezaujímali a pochybovala som o tom, že to môže byť aj inak. Čokoláda bola moja jediná láska, ktorá ma nikdy nezradila.

 

  1. Ak potrebujete pomocnú ruku, vedzte, že je to tá vaša. Keď ste starší, uvedomíte si, že máte dve ruky: jednu, aby ste si pomohli sám a druhú, aby ste pomohli druhým.
  2. Celý môj život ma inšpirovala moja matka, ktorá tvrdila, že človek by mal byť užitočný. Verila, že dať lásku je dôležitejšie, ako ju prijať.

                      

  1. Láska – čím, viac jej dáte, tým viac sa zrodí vo vás. Ak si to uvedomíte, oveľa jednoduchšie sa vám bude žiť!

Nezabudnite sa o tieto krásne myšlienky podeliť s vašimi priateľmi zdieľaním 🙂

Chod hore