Dátum narodenia prezradí o vašej osobnosti naozaj veľa aj podvedomý strach. Aký ste boli v minulom živote?

Náš dátum narodenia v sebe skrýva mnohé. Dokáže odhaliť naše vlastnosti, ktoré náš život najviac ovplyvňujú a môžu nám prezradiť, z čoho máme ten najväčší strach. A čo vaše dátum narodenia hovorí o vás?

Kľúčom k odhaleniu je tzv. Osobné číslo, ktoré spočítate na základe dátumu narodenia. Všetky čísla, obsiahnutá v dátume narodenia spočítate a výsledné čísla opäť spočítate. Ukážeme si to na príklade ženy, ktorá sa narodila 5.4.1988:

5.4.1988 = 5 + 4 + 1 + 9 + 8 + 8 = 35 = 3 + 5 = 8

Osobné číslo tejto ženy je teda číslo 8. A teraz už k významu jednotlivých osobných čísiel.

1. Si šťastný človek

Ty si sa narodila na šťastnej planéte. Tvoj život plynie v skvelej harmónii. Ako malá si mala pevné domáce zázemie, vďaka čomu si mala vyšliapanú cestičku k spokojnému životu. Ak sa však dostaneš do nejakých ťažkostí, vždy sa z toho snažíš vykorčuľovať čo najlepšie, aby si sa mohla čo najskôr vrátiť k svojmu šťastnému štýlu života.

2. dobrácka povaha

Vo svojom živote si nikdy nemala nič zadarmo. Všetko si si musela zaslúžiť, a preto máš veľmi dobre jasno v tom, čo je v živote dôležité. Si skromná a byť šťastná pre teba neznamená byť najbohatšia alebo mať luxusné veci. Oveľa viac tí záleží, aby si okolo seba mala dobrých ľudí, ktorých budeš mať rada a ktorí budú mať radi teba.

3. Nevďačná a s nosom hore

Dievča, ty by si sa mala nad sebou aspoň trochu zamyslieť. Si veľmi egocentrická a tvoju hlavnou oblasťou záujmu si ty. Riešiš povrchné a malicherné veci tvoja predstava šťastia je mať veľa peňazí, krásne oblečenie, auto a tak ďalej. Svet ale nie je len o peniazoch.

unsplash.com

4. Z iného sveta

Tiež si veľmi často pripadáš, ako by si priletela na Zem z inej planéty? Len málokto ťa dokáže skutočne pochopiť, a preto môžeš často padať do zlých nálad a cítiť sa opustená. Máš fantáziu a svoj čas často tráviš v imaginárnych svetoch, ako tých vymyslených, tak aj v knižných a filmových. Vieš, že je potrebné ešte nejaký čas, než nájdeš samu seba a spoznáš, čo v živote naozaj chceš.

5. Plná nápadov

Tvoja myseľ funguje trochu inak, než myseľ iných ľudí. Ty skrátka potrebuješ tvoriť. V hlave sa ti liahnuť nápady jeden za druhým a pre teba je najväčšie šťastie, keď môžeš niektorý z týchto skvelých nápadov preniesť aj do reálneho sveta. Ak sa chystáš pustiť do podnikania, bude to bomba – máš schopnosti, vďaka ktorým tvoje podnikateľské zámery budú len prekvitať.

6. usadlá

Tiež patríš skôr medzi ľudí, ktorí svoj čas najradšej trávia doma, na kľudnom zázemí, kde sa cítiš najlepšie? Rodina je u teba na prvom mieste, aj keď okoliu sa to tak zdať nemusí. V minulosti si si sama doma prešla problémami, ktoré spôsobili, že úplne nevieš, ako dať druhým najavo, že tí na nich veľmi záleží. Skús nechať viac priestoru svojim emóciám a neboj sa byť šťastná a veselá.

7. Citlivá a chápajúca

Ty si veľmi cenný človek a veľmi dobre to o tebe vedia aj tvoji blízki. Pokiaľ sa chcú s niekým porozprávať, vedia, že u teba vždy nájdu cenné pochopenie. Si veľmi vnímavá a ľudia v tvojom okolí ťa majú veľmi radi. Občas sa síce nájdu závistlivci, ktorí nemôžu prekusnúť, že si tak dobrý človek, ktorého majú všetci radi, ale tie dobre vieš, že takých ľudí vo svojom živote nepotrebuješ.

8. Stredobod vesmíru

Ty to máš skrátka v sebe – chceš byť za každú cenu stredobodom pozornosti. Si hviezda a tvoji priatelia ťa preto zbožňujú. Máš v sebe aj poriadnu dávku súťaživosti – predbehnúť sa v ničom nenecháš. V práci si veľmi výkonná – chceš byť proste najlepší.

9. Šarmantná

Tvoj život je veľmi zvláštny. Si zvyknutá baviť sa a užívať si. Ľudia sa s tebou cítia príjemne, obdivujú ťa, ale žiadne vážne priateľstvá tým ale nevznikajú. Podobné je to aj v láske – sprevádza jej vášeň, ale žiadny dlhší vzťah z toho nikdy nie je. Cítiš sa síce chcená a obdivovaná, ale vo vnútri sa cítiš opustená a nepochopená. Chcelo by to možno viac zapracovať na svojom charaktere a vyhýbať sa povrchným ľuďom, ktorí si s tebou len chcú užiť.

Source: pixabay.com

Chod hore