Hnedé oči majú silnú energiu. Toto sú fakty o ľuďoch, ktorí majú hnedé oči. Poznáte takých aj vy?

Povahu človeka i jeho energiu môžeme odhadnúť pohľadom do očí. „Oko – okno du duše človeka“ – staré porekadlo platí, oči sú skutočným zrkadlom duše. Názorne to dokazuje príklad ľudí s hnedými očami, ktoré môžeme rozdeliť do dvoch rôznych typov.

Hnedá farba očí je na svete najrozšírenejšia. Hnedé oči má viac ako polovica ľudstva. Napriek tomu sú doteraz hnedé oči zahalené tajomstvom. Niekedy majú doslova kúzelné účinky a schopnosť priťahovať ľudí. Hnedookí majú svoju zvláštnu energiu. Pre začiatok poznamenajme, že ich môžeme rozdeliť do dvoch skupín: tmavo hnedé (až čierne) a svetlo hnedé (s rôznymi odtieňmi, bodkami, od Zlatistej cez zelenú až po svetlo čajovú).

„Keď u niektorej zo žien vidím oči tmavohnedé, tu sa mi nepodarí, aby som šiel spať.“

To, čo Oldřich Nový tak neodolateľne spieval, malo svoj reálny základ. Dúhovka týchto očí je tmavá, takmer čierna a priťahuje ako hlboká tôňa. K takémuto človeku je ľahké veľmi silne priľnúť. Energia čiernookých ľudí je veľmi silná. Často prejavujú vodcovské schopnosti, čo im pomáha k významným pozíciám v spoločnosti aj v zamestnaní. Typickou vlastnosťou ľudí s tmavohnedými až čiernymi očami je popudlivosť. Sú impulzívni, čo samozrejme môže viesť aj k chybám. Ak sa hnevá, potom veľmi silno. Hoci to vyzerá čudne, nijako im to nebráni stýkať sa s ľuďmi – nie sú totiž pomstychtiví a na príčiny hnevu rýchlo zabúdajú.

Svetlohnedé oči: zvláštna energia

Energia týchto ľudí vyniká stabilitou, to však ich nezbavuje svojrázneho zvyku. Na rozdiel od kolegov s očami temného odtieňa si majitelia svetlohnedých očí dlho pamätajú každý prehrešok a nie tak ľahko ho odpúšťajúc. Majú tiež sklon potláčať svoje emócie. Na rozdiel od zapálených čiernookých ľudí,  tí so svetlohnedými očami najprv premýšľajú a potom konajú. Sú v živote všeobecne oveľa viac pasívni a občas aj hanbliví a nerozhodní. Sú však tiež nesmierne citliví a vnímaví.

Hnedookí ľudia sú očarujúci, čo je skutočnosť, ktorú uznáva mnoho ľudí. Vedia sa zapáčiť, snáď preto, že dokážu s každým nájsť spoločnú reč. Nie vždy je ich energia pevná, majú sklon ľahko upadať do krajností.

Chod hore