Najlepšia marináda na mäso, ktorá neobsahuje žiadnu majonézu a ani ocot. Chutí lepšie než kupované omáčky

Ak hľadáte nové recepty na mäsové marinády ste na správnom mieste. Túto pripravíte za 40 minút a môžete ju mať v chladničke aj 2-3 dni, jej stav sa nebude zhoršovať. Je však potrebné vedieť, že mäso musí mať vysokú kvalitu a nemalo by byť vystavované priamemu slnečnému žiareniu.

Potrebujete:

  • 200 ml slnečnicového oleja
  • 1,5 kg hovädzieho mäsa
  • 500 g cibule
  • Koriander
  • Mleté čierne korenie
  • Soľ

Postup

  1. Na dno nádoby si nalejte olej, prisypte čierne korenie, koriander, soľ a nechajte na chvíľu odstáť.

луковый маринад фото

  1. Každú cibuľu rozrežte na štyri kusy. Najmenšiu cibuľu si nakrájajte a rozdrvte s trochou soli. Cibuľu pridajte k oleju.

луковый маринад фото

  1. Mäso narežte na hrubšie kúsky. Namiesto hovädzieho môžete použiť aj bravčové mäso. Vložte ho do marinády a premiešajte. Počkajte 40 minút a môžete ho pripraviť!

луковый маринад фото

Prajeme vám dobrú chuť!

zdroj: somvkusom.ru.