Žena sa skryla pod posteľ, aby zistila, či ju jej muž podvádza. O chvíľu neskôr to už vedela…

Milé dámy, veríte svojmu manželovi či priateľovi? A napadlo by vás niekedy ho nejako vyskúšať, či vám je verný? Pred niekoľkými dňami sa na internete objavil príbeh jednej veľmi zúfalej ženy, ktorá sa snažila svojho priateľa nachytať, a my vám ho dnes prinášame! Tak čítajte ďalej a dozviete sa, že nie vždy sa takéto správanie vypláca.

Dievča sa rozhodla svojho priateľa, s ktorým žila, vyskúšať. Napísala mu list, v ktorom mu oznámila, že ho už nemiluje a odchádza od neho. Potom list položila na posteľ, pod ktorou sa zároveň aj schovala a čakala, až sa vráti domov.

Keď jej priateľ prišiel, všimol si, že dievča nie je doma. Nachystal si teda obed, vykúpal sa a chcel si ísť po práci oddýchnuť a v tom list uvidel. Dievča s napätím čakala na priateľovmu reakciu.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt woman under bed

Muž najskôr len nehybne stál, potom si sadol na posteľ, vzal do ruky mobil a začal veselo telefonovať: „Ahoj zlato, konečne som sa zbavil tej hlúpe kravy, tak som o chvíľu u teba. Len mi je ľúto tej doby, ktorú som kvôli nej stratil, ale my to doženieme. Hneď som u teba. “ Potom vstal a z bytu odišiel.

Dievča ležala ako obarená, nemohla uveriť svojim ušiam, toto naozaj nečakala. Keď sa po nejakej chvíli spamätala, spod postele vyliezla. V tom si všimla, že na liste, ktorý svojmu priateľovi nechala, je niečo napísané.

„Láska, nabudúce až ma budeš chcieť nachytať, schovaj sa lepšie, bolo ti vidieť vidieť nohy. Išiel som do obchodu, za chvíľu som späť. Milujem ťa! “

Takže dámy pamätajte, dôvera a láska sú tie najdôležitejšie veci, ktoré by vo vzťahu mali byť.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt woman under bed

via:urbanlegends.about.com

Chod hore