Znamenie Býk – presvedčte sa, prečo je to ideálny kandidát na partnera!

Ľudia narodení na prelome apríla a mája sú pod silným vplyvom Venuše, a preto sa vôbec nečudujeme ich romantickej a živelnej osobnosť. Avšak, Býci nie sú lámači sŕdc, ktorí bývajú prelietavý.
Žiadne iné znamenie nie je tak rodinne založené, ako Býk! Chce si založiť šťastnú rodinu, pre ktorú urobí čokoľvek … a dá jej všetko. Býci milujú pohodlný život.

 

Každý, do koho sa zamiluje Býk, má obrovské šťastie – nebude mu vo vzťahu alebo v manželstve chýbať romantické gestá, city a prejavy lásky budú na každodennom poriadku. Za zmienku tiež stojí, že im môžete úplne dôverovať. Sú vytrvalý, učenlivý – sú z nich skvelí partneri, rodičia a kamaráti.

Samozrejme ako každé znamenie zverokruhu sa Býci tešia z maličkostí, ako napríklad z rannej kávy. Občas sa môže zdať, že Býk berie život tak ako plynie a neočakáva od neho nič viac, len malé radosti (podľa nás je to ale skôr výhoda).

 

Stáva sa, že Býci sú považovaní za materialistov, pretože milujú pohodlný život. Ak sa chystá na dovolenku, vyberá dobrý hotel, auto musí byť pohodlné a výkonné, tiež oblečenie musí byť tej najlepšej kvality. Avšak, býk ťažko pracuje a to nielen pre seba, ale aj pre svojich blízkych – miluje dávať darčeky!

Stručne povedané, nenájdete lepšieho kandidáta na životného partnera alebo partnerku! Možno, že sa racionálne uvažovanie a pragmatizmus môžu zdať nudné, práve vďaka týmto vlastnostiam sú Býci ideálnymi partneri a rodičmi. Sú tiež veľmi atraktívne … vedeli ste, že Býci sú napríklad Jessica Alba, David Beckham, Enrique Iglesias a Channing Tatum?

 

V istom kontexte ale nie je reč o Býkovi ale o … oslovi! 🙂 Len máloktoré znamenia dokáže byť tak tvrdohlavé! Býci presne vedia, kam mieria a čo si naopak neželajú – a toho sa držia 🙂

Poznáte nejakého Býka? Zdieľajte tento článok s zistite, či opis sedí 🙂

Chod hore