Pozrite si najsilnejší anti-teroristický odkaz všetkých čias! Moslimom už došla trpezlivosť!

Srdcervúce anti-teroristické video sa stalo hitom. Koluje po celom internete. Jeho význam sa dotýka každého. Moslimovia, ale aj ľudia iného vierovyznania, z rôznych krajín, ho zdieľajú a takto sa snažia bojovať s terorizmom. Pomôžme aj my!

Kuvajtská telekomunikačná spoločnosť Zain spustila televíznu reklamu v sobotu, na začiatku ramadánu, najsvätejšieho mesiaca v moslimskom kalendári, v snahe bojovať proti terorizme. Odvtedy sa tri minúty hudobného videa, stali hitom a majú viac ako 2,4 milióna zhliadnutí.
Scény na začiatku videa ukazujú muža vyrábajúceho samovražedný pás a hlas dieťaťa, ktorý ho vyzýva.
,,Vyplnili ste detské cintoríny a vyprázdnili naše školské lavice,“ hovorí mladá dievčina.

Správa reklamy je skutočne nezameniteľná. Hovorí len o jednom: ,,Uctievajte svojho Boha s láskou a nie s terorizmom“, spieva Hussain Al Jassmi, emiratická hviezda slávna v tomto regióne vďaka svojmu spevu. ,,Nenechajte sa ponižovať, no konfrontujte svojho nepriateľa s pokojom a nie vojnou!“
Ramadán je zvyčajne mesiac televízie, pretože rodiny sa zhromažďujú, aby im čas od úsvitu až do súmraku rýchlo zbehol a aby sledovali televízne programy spoločne.

Zain už s kreatívnymi reklamami dosiahol rekord. Jeho minuloročnú reklamu, ktorá niesla mierové posolstvo bola videná 13 miliónov krát, zatiaľ čo jeho tohtoročné video zaznamenalo viac ako 24 miliónov zobrazení.

Tento najnovší projekt ukazuje následky bombového útoku na autobus, keď samovražedný atentátnik spôsobuje krviprelievanie. Pozerá sa na zranených ľudí v prachu, vrátane mladého chlapca s krvavou tvárou na oranžovej stoličke.
Pripomína mladého sýrskeho chlapca, Omrana Daqneeshova, ktorý bol minulý rok zachránený v Aleppu.
Terorista recituje islamské frázy.

Reklama tiež obsahuje preživších z predchádzajúcich útokov, vrátane muža z výbuchu v kuvajtskej mešite v roku 2015 a nevestu z útoku na svadbe v Ammáne v Jordánsku v roku 2005.

Terorista je prenasledovaný preživšími, zatiaľ čo spevák, Al Jassmi, spieva: ,,Poď bomba, poď bomba, bombardujeme násilie s milosrdenstvom … nech bombardujeme extrémizmu pre lepší život.“

,,Aká krásna reklama v boji proti násiliu a extrémizmu, iba Kuvajt to mohol urobiť,“ tweeted významného spisovateľa emirátov, sultána Al Qassemi.

Séria smrteľných útokov v posledných dňoch zdôraznila celosvetové rozšírenie teroristickej hrozby. Útoky v Spojenom kráľovstve a Egypte zanechali desiatky mŕtvych vrátane mnohých detí. Oba spôsobili ISIS.

Pomôžte a zdieľajte!

zdroj: money.cnn.com

 

Chod hore