Jej dcérka mala na tele malinké bodky, keď sa na ne pozrela zblízka, bola v šoku! Teraz varuje ďalších rodičov

Pred niekoľkými dňami sa 3-ročná Emmalee hrala v záhrade za domom. Jej mama, Beca Setzerová, ju zavolala domov. Keď dievčatko prezliekla, všimla si malých čiernych „bodiek“.
„Myslela som si, že sa jedná o nejaké semienka alebo zrniečka piesku. Keď som ich chcela zotrieť, pozrela som sa bližšie. Boli to maličké kliešte! „Povedala Setzer.

Po niekoľkých minútach odstraňovanie, nazbierala okolo 150 nýmf (štádium kliešťa). Žena dieťa okúpala a podala mu antihistaminiká.

Na ďalší deň sa dievčatko prebudilo a po celom tela mala kúsance. Tiež mala opuchnuté lymfatické uzliny a horúčku. Mama ju okamžite zaviezla do nemocnice, kde jej urobili test na boreliózu a začali agresívne antibiotickú liečbu. Našťastie bol test na boreliózu negatívny.

SOURCE: FACEBOOK

„Chcem varovať ostatných rodičov, aby vedeli, čo si všímať. Sama som sa nikdy s nymfami nestretla a nemala som tušenie, že môžu byť tak malé. Všade hovoria, ako vyzerá už dospelý kliešť. Keď svojou skúsenosťou zachránim len jedno dieťa, budem to považovať za obrovský úspech! „Napísala Setzer.

Zdieľajte skúsenosti tejto ženy a rozšírte povedomie. Zdieľajte tento článok na Facebooku!

SOURCE: FACEBOOK

Chod hore