Ľudový liek na posilnenie imunity, ktorý chráni pred mnohými ochoreniami. Poradila mi ho moja mama

Každému je známe, že slanina je jedným z najúčinnejších spôsobov, ako zvýšiť imunitu človeka. Kyselina arachidonová, ktorú slanina obsahuje, pomáha nášmu telu bojovať proti vírusovým a bakteriálnym ochoreniam.

Nie je na tom nič nezvyčajné, ak sa slaninka konzumuje spolu s cibuľou. Navyše sa ukázalo, že tieto dve ingrediencie predstavujú „skladisko“ vitamínov. Obyčajná cibuľa obsahuje až 36 prvkov periodickej tabuľky! Slanina a cibuľa je skvelá kombinácia, no lekári k ním odporúčajú ešte niečo – trocha alkoholu.

Faktom je, že alkohol pri prúdení v tele rozťahuje cievy a živočíšne tuky nachádzajúce sa v slanine, zodpovedajú za redukciu svalového tkaniva vnútorných orgánov. Dokopy tieto produkty prispievajú k správnemu fungovaniu kardiovaskulárneho systému. Čo sa týka alkoholu, najlepšou voľbou je kvalitný koňak alebo brandy.

Pripravili sme pre vás skvelý recept na prípravu slaniny. Neváhajte a uvidíte, že nič lepšie ste ešte nejedli!

Ingrediencie

  • 1,5 kg slaniny
  • 1 ČL soli
  • 0,25 ČL čierneho korenia
  • 1 ČL korenia na mäso
  • 4 strúčiky cesnaku

Postup

  1. Slaninu si nakrájajte na menšie kúsky a cesnak prelisujte.
  2. Slaninu dôkladne potrite korením, soľou a cesnakom.

народное средство для повышения иммунитета

  1. Každý kus slaniny zabaľte do sáčku, vypustite vzduch a zaviažte.

народное средство для повышения иммунитета

  1. Slaninu vložte do hlbokého hrnca so studenou vodou. Položte ho na plameň a priveďte k varu. Po zovretí nechajte slaninu variť na miernom ohni po dobu 2 hodín.
  2. Keď je slanina pripravená, nechajte ju vychladnúť priamo vo vode. Po vychladnutí ju vyberte z vody, každý kus pevne zabaľte do alobalu a vložte na niekoľko hodín do chladničky.

народное средство для повышения иммунитета

Dobrú chuť a na zdravie!

zdroj:sovkusom.ru

Chod hore